Foto: TANJUG/AP Photo/Martin Meissner

Baby Lasagna stekao je ogromnu popularnost širom region nakon što je predstavljao Hrvatsku na Evroviziji u Švedskoj i oduševio evropsku publiku. Svojom numerom "Rim Tim Tagi Dim" osvojio je drugo mesto, međutim, za mnoge je upravo on pobednik, što je u Hrvatskoj nagrađeno spektakularnim dočekom, ali i novčanom nagradom.

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, ponovo se oglasio nakon što je saopštio da će preusmeriti nagradu u iznosu od 50.000 evra koju mu je zbog plasmana na Evroviziji 2024 i dobre promocije Hrvatske namenila Vlada te zemlje.

PROČIZAJTE JOŠ:

„Izuzetno sam srećan što sam stavljen u situaciju u kojoj mogu pomoći bližnjima. Mnogi bi pomogli i učinili isto na mom mestu ali nisu u prilici, pa neka i u njihovo ime ova donacija pronađe put do potrebnih“, rekao je za hrvatske medije, prenosi „Telegraf“ i dodao:

„Zahvaljujem se još jednom Vladi RH koja je prepoznala moj rad i rad moga tima te nam pružila priliku da učinimo lepu stvar za naše malene. Mjau.“

Podsetimo, Marko Purišić je prethodno saopštio da 50.000 evra kojima je nagrađen želi da država prosledi dvema ustanovama.

BONUS VIDEO: Ovacije Baby Lasagni u Zagrebu, svi plesali dok je nastupao

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare