Foto: Tobias SCHWARZ / AFP / Profimedia

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, u Švedskoj na Evroviziji je predstavljao Hrvatsku, gde je osvojio drugo mesto i zadivio evropsku publiku numerom "Rim Tim Tagi Dim". Nakon Evrovizije postao je glavna tema evropskih medija, a mnoge je zanimao njegov privatni život i emotivni status.

Srce mladog umetnika Marka Purišića osvojila je Elizabeta Ružić, koja mu je ujedno verenica i sradnica. Upravo je ona režirala spot za pesmu „Rim Tim Tagi Dim“, kojom se Baby Lasagna predstavio Evropi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Marko i ja se znamo duže od tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i rekla sam: ‘Koji zgodan lik’. Zatim sam odlučila da ga dodam na Instagramu, on me zapratio nazad i javio mi se. Ljubavna priča 21. veka“, ispričala je u dokumentarcu „U susret Eurosongu“.

Iako je Marko smatrao da je njihov prvi izlazak protekao savršeno, Elizabeti je bilo grozno do te mere da je puštala srceparajuće ljubavne pesme kada je došla kući. A onda joj je Marko poslao poruku „Ej, kad ćemo opet?“.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

„Ja sam u međuvremenu slala drugarici poruku da je bilo najgore ikada i da mi se lik više nikada neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Drugarica se već bila iznervirala misleći kako sam to uspela da zeznem“, ispričala je Elizabeta.

Oboje su u svetu muzike i Elizabeta pomaže svom vereniku oko stajlinga i stoji iza vizuelnog dela projekta Baby Lasagna.

View this post on Instagram

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

„Verujem u njen muzički ukus. Ona je isto završila školu za klavir, pa je smatram barem delimično muzičarkom. Verujem njenom ukusu i proceni, tako da sve pesme koje ste čuli od Baby Lasagne – ona je rekla ‘da’ tim pesmama. Treba znati slušati. Često ego ne da, naročito taj muški ego…ali na kraju se isplati“, rekao je Marko Purišić u pomenutom dokumentarcu.

Njih dvoje uveliko planiraju zajedničku budućnost i decu; Marko smatra da će njegova partnerka biti divna mama, a Elizabeta smatra da će njen izabranik da bude strogi tata. Njihova buduća kuća nalazi se u Istri, a Marko je pre odlaska na „Doru“ želeo da bude pomoćnik na gradilištu, pa se oko ove kuće već oprobao kao građevinar. Ipak, priznaje da mu muzika definitivno bolje ide.

BONUS VIDEO: Baby Lasagna oduševio rodni Umag – svi zaplesali

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare