Foto: Printscreen/Instagram/adrianakadar

Brat pevačice Teodore Džehverović, Savo Džehverović oženjen je 15 godina mlađom influenserkom Adrianom Kadar, a njih dvoje su se upoznali kada je on radio u školi kao profesor francuskog jezika na zameni, dok je Adriana bila učenica te škole.

„Savo je tada još kao student predavao francuski u mojoj školi, iako meni nikad nije predavao. Maštala sam da bi nekim slučajem naša veza u budućnosti bila moguća“, rekla je jednom prilikom Adriana na temu njene i Savine ljubavi, međutim on nije ni naslućivao šta ona prema njemu oseća.

PROČITAJTE JOŠ:

Sava se u školi, u kojoj je došao kao profesor na zameni, nije zadržao, pa je ubrzo otišao u Australiju.

Međutim, on i Adriana ubrzo su počeli da se dopisuju, a njihov odnos se kroz neke teške momente kroz koje su prošli produbio.

„Adriana je očito bila zaljubljena u mene, a meni razum nije dozvoljavao da se zaljubim. Što sam se više odupirao, to je povezanost bila jača i u jednom trenutku sam odlučio da poslušam svoje srce i ne dozvolim razumu i društvu da ograničava moj život“, izneo je jednom prilikom Sava.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njihova romansa počela kada je Adriana imala samo 15 godina, a on 30, što je naišlo na osudu okoline, ali i javnosti, a Savo je govorio da iako je bio profesor u njenoj školi, nije predavao odeljenju svoje sada već supruge.

„Budući da sam tada bio samo student, imao sam status zamene. Njenom odeljenju nikada nisam predavao, ali Adrianu sam svaki dan viđao u školi“, otkrio je Sava jednom prilikom u intervjuu za „Blic ženu“.

O vezi sina i maloletne snajke, pričala je javno i Savina majka Gordana Džehverović i navela kako je odmah svog sina posavetovala da on ode kod njenih roditelja i kažu im kako stvari stoje.

„Budući da subotom i nedeljom ne radi, ode tamo kod nje i roditelja. Kad se mala zaljubila, mama je to znala, ona ih je podržavala. Kad su krenuli mama je podržavala. Međutim, ja sam rekla da ide da porazgovara sa njenim ocem i on otišao i pokucao na vrata“, pričala je Džehverovićka Viktoriji tokom svog boravka u „Zadruzi“.

Savo i Adrijana verili su se na njen 18. rođendan, a zatim su se venčali u septembru 2021. godine i sada čekaju svoje prvo dete. Njih dvoje su na društvenoj mreži Instagram podelili kako će postati roditelji devojčice.

BONUS VIDEO: Teodora Džehverović intervju