Severina, Milan Popović, Edita Aradinović, Anabela Atijas i Mia Borisavljević Foto:Antonio Ahel/ATAImages/E-stock/Časlav Vukojičić/Nemanja Jovanović

Milan Popović široj javnosti je postao poznat kada je stupio u emotivni odnos sa Severinom Vučković, a njih dvoje sada već godinama nisu u dobrim odnosima.

Prošlo je mnogo vremena od njihovog raskida, a biznismen sa pevačicom ima i sina Aleksandra oko kojeg vode bitku za starateljstvo.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon brojnih šokantnih stvari koje su bivši partneri izneli jedno o drugom, sada je mnoge šokirala Milanova izjava o Severininom intimnom snimku koji je ugledao svetlost dana 2004. godine.

Severina i Milan Popović,
Severina i Milan Popović Foto: Instagram/severina/Nemanja Jovanović

„Imao sam dva kluba u Moskvi i jedan u Majamiju, samim tim sam upoznao mnogo žena, i svaka od njih ima neki kućni video. Jedina je razlika jer je ovaj Severinin izašao u javnost, a ostali nisu jer nikog ne zanimaju. Znao sam za Severinin snimak, gledao sam ga, naravno, kao i svi, samo se ne sećam gde. Međutim, to ne bih stavio kao manu nekome, jer tvrdim da skoro svaka devojka ima neki kućni video na telefonu ili kameri“, rekao je Popović za Kurir.

Da bismo saznali kako su žene sa javne scene protumačile Milanove reči, pozvali smo nekoliko pevačica.

Anabela Atijas je jasno pružila podršku svojoj koleginici, te oštro prokomentarisala „kralja bakra“ Milana Popovića.

Gorki list, žurka, proslava, poznati
Anabela Atijas Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

„Zahvaljujući mom iskustvu, naučila sam jednu jako pametnu rečenicu: ‘Nije bitno šta kaže nego ko kaže’. Šta god rekao dotični, za mene nema nikakvu težinu. Jako podržavam Severinu, i kao ženu i kao majku – velikog borca. Nemam ništa pametno da kažem na reči tog čoveka, ja ne znam ni čime se on bavi jer sam za njega čula preko Severine. Da nema nje, ne bi se ni znalo ko je on. Nisam nikada čula da je išta pametno izašlo iz njegovih usta“, izjavila je Anabela, a na pitanje da li ona u svom telefonu ima gole slike ona nam je odgovorila:

„Nemam, nikada ih nisam ni imala niti ću imati. To me ne zanima“.

Edita Aradinović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Edita Aradinović je za naš portal kratko poručila:

„Sloboda ženama! Strava, pozdravljam ih oboje.“

Njena koleginica Mia Borisavljević imala je duži komentar.

„Koliko sam skontala, taj Milan je ženomrzac, izgleda da ima ozbiljan problem i da mrzi žene. Ne znam zašto ima potrebu da ponizi ženski rod, da uzvisi sebe jer mu očigledno nešto fali u životu. Ja lično nemam takve slike, za druge žene ne znam, a neke koje imaju ne znam da li žele to da iznose u javnost, tako da ne znam šta je poenta priče. Pričam iz svog ugla, svaka žena je ista, da li je na estradi ili ne, to nema veze. Ja to stvarno nemam i ne planiram da plasiram, a za komšinicu i kasirku u prodavnici ne mogu da pričam“, rekla je Mia, a na pitanje kako reaguje kada se to desi nekoj njenoj koleginici ona je kroz smeh izjavila:

Mia Borisavljević
Mia Borisavljević Foto: E-Stock/Časlav Vukojčić

„Neki to rade ciljano, a neki ne. Svi znamo za Kim Kardašijan i za još neke koji su to objavili, ali ne znamo da li su to stvarno hteli. Kao što rekoh, dešava se i da bude ciljano i da ne bude, zavisi od kvaliteta videa.“

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Slavica Ćukteraš je zauzela feministički stav.

„Isuviše je agresije prema ženama i to se vodi već poslednjih godinu i po dana. Ja sam feministkinja i baš sam na strani žena. Ne zanimaju me uopšte komentari muškaraca. Svaki dan po sto muškaraca dnevno na društvenim mrežama ima da kaže nešto loše na račun žena. Ja nemam nijedan kućni video niti sam ga ikada imala“, izjavila je pevačica za Nova.rs.

Sandra Čaprić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Folkerka Sandra Čaprić nije imala lepe reči za Milana Popovića.

„Ja iskreno moram da kažem da to što je izjavio nije lepo, uvek ću da stanem na stranu žena. Milan ako ima ćerku, ko zna šta njemu može da se desi. Ne možemo da generalizujemo žene, svaka je individua za sebe i ne mora da znači da svaka ima eksplicitne snimke. Naravno, možda neko to namerno uradi nekome ili sam izbaci zbog nečega. Sve je od individue do individue“, rekla je Sandra, a mi smo je upitali šta misli o javnim ličnostima koje svoje gole slike namerno plasiraju u javnost.

„Možda neko želi da se proda na taj način. Ako misle da ne mogu ni jednim drugim kvalitetom, onda to rade. Kažem ti, svakome može u životu svašta da se desi, ali ima i onih kojima se to slučajno desi. Što se mene tiče, ja sam sigurna da meni tako nešto ne može da se desi jer se ne bavim takvim stvarima, niti bih nekom bivšem tako nešto uradila jer se ne svetim na taj način. To rade samo sitne i prodane duše. Kad je reč o Milanu, postao je poznat preko nje. Ako je on nju zavoleo, sam je izabrao znajući za taj snimak. On sada pljuje sam po sebi“, izjavila je pevačica.

Ruža Rupić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Influenserka i pevačica Ruža Rupić je takođe govorila za Nova.rs.

„Oseđujem bilo kakvo uzimanje ženskog roda u lošem kontekstu, pogotovo što su oni bili partneri. Ne volim pljuvanje po bivšima, to mi je jako jadno“, izjavila je Ruža, a mi smo je upitali da li njoj može da se desi da u javnost ispliva neki njen eksplicitni snimak.

„Ja sam na javnoj sceni od svoje 14. godine i pazim na takve stvari“, istakla je Ruža.

Ljupka Stević Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Ljupka Stević poznata je i po skandalima, ali sada je oštro prokomentarisala bivšeg Severininog partnera.

„On je budala!“, rekla nam je Ljupka.

Aleksandra Mladenović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Aleksandra Mladenović, Zvezda Granda, istakla je da joj nisu tema razmišljanja ni Severina ni Milan.

„Nisam se pronašla u toj rečenici, zaista. To me ne zanima, niko od njih me ne zanima“, rekla je odsečno Mladenovićeva.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevačkih parova na estradi