U narednim danima od 20 časova na portalu Nova.rs uživajte u serijalu Ispovest u kom ćemo objavljivati zanimljive priče poznatih koje nismo objavili u okviru emisije "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića.

Poznati pevač Slaviša Vujić je svoju karijeru započeo pevajući u jednoj kafani u Beogradu, a njegov prvi hit „Nisam te se nagledao“ probio ga je na estradu.

PROČITAJTE JOŠ:

U emisiji „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, on je ispričao kako je izgledao period njegovog života kada je započinjao karijeru u kafani u kojoj su stalni gosti bili Sinan Sakić, Šabana Šaulić, Toma Zdravković i drugi najpopularniji pevači bivše Jugoslavije.

„Oni su bili zvezde, svi su pevali, uživali i čekali da oni dođu, kafane budu pune. Lepo se pozdravljali goste, prilazili, nazdravljali. To su lepši trenuci nego na koncertima.“

Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Zorana Kalezića nisam spomenuo, mnogo puta sam pevali zajedno. To je bilo po hiljadu-dve ljudi pod šatorom, najprostije stolice, ali nam ništa nije smetalo. Ja sam tada bio radni pevač, i bio sam jako srećan, toliko sam se radovao, učio, gledao, krao zanat“, kaže Vujić, a šta je još dodao na ovu temu pogledajte u videu iznad teksta.

Zoran Kalezić Foto: Z.K.Munja/Grand Online

Celu emisiju u kojoj je Slaviša pričao o periodu svoje najveće popularni i razlogu zbog kog se povukao sa estrade pogledajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Mislim da sam više para zarađivao kao kafanski pevač, nego kao zvezda“: Vlasnik hita „Crna golubice“, Slaviša Vujić o teškom putu do uspeha i tragediji zbog koje se povukao sa estrade

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar