Foto: Marija Mladjen/M.M./Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da muzičke zvezde zarađuju dovoljno novca od pevanja za luksuzan život.

Međutim, mnogi naši pevači i pevačice pored primarnog posla koji je vezan za muziku, rešili su da razviju privatne biznise.

PROČITAJTE JOŠ:

Kada je u pitanju izbor posla, naši estranjaci su bili kreativni, pa su ulagali novac u različite stvari.

Sloba Radanović je definitivno jedan od pevača mlađe generacije koji mnogo radi i dosta zarađuje.

Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Nakon što se skućio i rešio stambeno pitanje, odlučio je i da zarađeni novac uloži u privatni biznis.On je uložio blizu 300.000 evra u izgradnju restorana, a njegove kolege vrlo rado posećuju ovaj objekat i organizuju privatne proslave.

Milan Stanković već godinama ne snima nove pesme i nema nastupe.

Milan Stanković Foto: E-Stock_ivan_dobricic

Međutim, prema pisanju domaćih medija, on se pre nego što se povukao sa scene posvetio novom biznisu. Reč je o poslovanju sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

Katarina Grujić već čitavu deceniju radi punom parom, a nakon braka i deteta pevačica je odlučila da sa svojom sestrom pokrene privatni biznis.

Katarina Grujić Foto: E-Stock/Natasa_Rajakovic

Kaća i njena sestra opredelile su se za ugostiteljstvo i u Kolašinu na obroncima planine Bjelasice sagradile su luksuznu kuću u planinskom stilu. Kako je pevačica nedavno izjavila posao im cveta, pa zbog toga planiraju da čitavu priču još prošire.

Alen Islamović izgradio je decenijama dugu muzičku karijeru, pa je bio i ostao jedan od najpopularnijih izvođača na Balkanu.

Alen Islamović Foto:Milan Maricic/ATAImages

Međutim, malo ko zna da Islamović u Bihaću ima plantažu, površine 25.000 kvadratnih metara, na kojoj uzgaja lešnike i hvali se da ih traži čak i čuvena italijanska fabrika slatkiša „Ferero“, piše „Kurir„.

Mia Borisavljević proslavila se atraktivnim izgledom i zanimljivim pesmama.

Mia Borisavljević Foto: Antono Ahel/ATAImages

Pevačica je nakon udaje i dece odlučila da se na neko vreme povuče iz sveta šou-biznisa, a onda je sa svojim suprugom pokrenula privatni biznis. Svoje fitnes centre pevačica je proširila širom Srbije, koji kako je nedavno izjavila prete da nadmaše uspeh njene dosadašnje muzičke karijere.

Emina Jahović je u Srbiji započela svoju pevačku karijeru, a uspela je da pesmam i izgledom brzo osvoji publiku.

Emina Jahović Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nakon mnogo godina uspešnog bavljenja muzikom, pevačica se udala u Turskoj za jednog od najpoznatijih njihovih pevača, Mustafu Sandala, sa kojim ima dvoje dece, a od kog se razvela pre par godina. Pre tri godine Emina je lansirala svoju liniju kozmetike koja je brzo osvojila srca žena, pa njena firma i proizvodnja i dan danas odlično rade.

BONUS VIDEO: „Pevači se foliraju, sve je namešteno“: Aco Regina surovo o zaradama na estradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar