Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Glumicu Milicu Tomašević publika je zavolela u brojnim domaćim serijama, a malo ko zna da je ova lepotica završila čak dva fakulteta.

Milica Tomašević je svojevremeno radila i na RTS-u gde je vodila emisiju „Luda narodna noć“.

PROČITAJTE JOŠ:

Popularna glumica je odrasla na Kosovu, gde je ponela i titulu mis Kosova i Metohije 2011. godine.

Detinjstvo je provela u rodnom Zubinom Potoku, gde je živela do 13. godine, nakon čega se preselila u Beograd. Završila je Fakultet umetnosti u Кosovskoj Mitrovici, kao i ekonomiju, koju je uporedno studirala. Ipak, gluma je, kako ističe u intervjuima, na prvom mestu.

„Razmišljala sam o arhitekturi, ali je izbor pao na ekonomiju, pa sam uporedo sa onim za glumu polagala prijemni i za ekonomski fakultet i bila prva na rang listi. Onda sam odlučila da završim i jedne i druge studije i bila prinuđena da se snalazim, po tri meseca sam provodila kod kuće i u Beogradu i nekako uspevala da uvek sve uklopim. Bilo je teško, ali sam izdržala, a sad mi ekonomija dobro dođe da se snađem. Čak me i kolege često pitaju za ekonomski ili bankarski savet“, izjavila je Milica jednom prilikom za „Gloriju“.

Milica Tomašević pored tačenta za glumu pleni i lepotom, a važi i za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni koja je zdržala prirodni izgled.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare