Aleksandar Milić Mili Foto:privatna arhiva

Ekskluzivnu Džejms Bond izložbu Terry O'Neill-a , fotografa koji je pratio i slikao sve Džejms Bond filmove od samog početka ovog špijunskog serijala, organizovao je čuveni hotel "Cipriani" u Veneciji u saradnji sa Mark Robinovim "Artology" magazinom.

Muzički direktor Grand-a i producent Aleksandar Milić Mili je prisustvovao ovom svetskom događaju sa suprugom Ninom i decom na poziv organizatora, jer je broj zvanica striktno ograničen.

Iz Londona je specijalno za potrebe izložbe transportovan Aston Martin, auto kojeg je Šon Koneri vozio u filmu „Goldfinger“ i koji je vredan 3,5 miliona evra. Okupljeni svetski džet set je imao priliku da uživa u remek delima koje čine istoriju svetske forografije uz specijalnu večeru u pomenutom hotelu.

Aleksandar Milić Mili Foto:privatna arhiva

Ovaj događaj je privukao veliku pažnju Venecijanskih medija, a naš poznati kompozitor kako saznajemo iz njemu bliskih izvora razmišlja da istu event organizuje i u Beogradu. Zanimljivo je da je u istoj dvorani pre nekoliko održano intimno venčanje Džordža Klunija i Amal koje je bilo zabranjeno za medije.

Aleksandar Milić Mili Foto:privatna arhiva

BONUS VIDEO: Erupcija u La Palmi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare