Gordana Ilić, Miroslav Ilić, Mirjana Antonović Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mirjana Antonović, nekadašnja ljubavnica poznatog pevača Miroslava Ilića, godinama je tvrdila da je folker otac njenog sina, a sada je to i dokazala na sudu.

U svojoj knjizi „Ovo malo istine“, Mirjana se i jednom delu prisetila prvog razgovora sa pevačevom ženom Gordanom Ilić.

PROČITAJTE JOŠ:

„U osmom mesecu trudnoće zadesila sam se u Beogradu u stanu moje sestre Jelice. Provodile smo uobičajemo prepodne uz čaj, slatke medenjake i još slađe razgovore. Pričale smo o imenu Kristijan, koje je, inače, Miroslav odabrao, i planovima za našeg sina koga smo s nestrpljenjem iščekivali. Jelica je skoknula do prodavnice kada je zazvonio telefon u hodniku. ‘Mirjam Antonović ovde, izvolite’, rekla sam. ‘A ti si ta Amerikanka? Otimačica muževa? Nije ti dosta što si ga zavela, još ćeš i dete da mu rodiš? Slušaj ti, belosvetska fu*o, neće to tako moći kako ste vi to zamislili! Ako ti rodiš to dete, ubiću i njega, i tebe, i Miroslava, i našu decu, i sebe na kraju!“, poručila je Gordana, kako je napisala Mirjana.

„Gospođo Gordana, smanjite doživljaj i ton, molim vas, za sve što vas zanima u vezi s masovnom egzekucijom konsultujte se sa vašim suprugom, a mojim verenikom Miroslavom’, rekla sam mirnim tonom i pribrano. ‘Verenikom? Slušaj ti, drska i bezobrazna ženo, ja sam mu zakonita žena i ja se pitam za sve, a ne ti! Ti si jeftina zabava, koju ću ja eliminisati, jer mu nisi ni prva, a ni poslednja!’. ‘Gospođo Ilić, ja zaista niti mogu niti želim da razgovaram sa vama na ovaj način, jer ne razumem ovakav način komunikacije. Drago mi je da smo se upoznale i nemojte me više nikada uznemiravati, imajte obzira da sam trudnica i vi ste bili dva puta, tako da znam da ćete me razumeti, doviđenja zauvek!’. Pozlilo mi je od tog poziva. U glavi mi je odjekivala pretnja za ubistvo mog nerođenog deteta. Bilo mi je žao Miroslava“, zaključila je tada Antonović, kako prenosi „Hello“.

BONUS VIDEO: Bila u zatvoru i u ludnici: Buran život bivše ljubavnice Miroslava Ilića 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)