Foto: E-Stock/Miloš Rafailović,Antonio Ahel/ATAImages

Pevač je prokomentarisao odluku suda.

Miroslav Ilić se oglasio za Nova.rs povodom presude da je otac Devina Antonovića.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ni ja, ni moja advokatska kancelarija nismo dobili presudu. Mi nismo videli obrazloženje kako su došli do te presude, tako da ne mogu ništa da kažem o samoj odluci suda kad je još nisam video“, rekao je pevač za naš portal i dodao:

„U slučaju da se ispostavi da je sud zaista doneo takvu presudu, apsolutno ćemo sa punim pravom uložiti žalbu. Ćeraćemo se mi još“, zaključio je Miroslav razgovor na ovu temu.

Pevač je objasnio da mu je trenutno najveći fokus na koncertu koji se sprema, pa je tome posvećen.

„Sada moram da se posvetim pripremi kocerta. Obeležavamo pedesetogodišnjicu rada u beogradskoj Štark areni početkom decembra“, rekao je Ilić.

Podsetimo, Mirjana Antonović je juče na svom Fejsbuk profilu otkrila da je sud doneo konačnu presudu, te da je dokazano da je pevač Miroslav Ilić otac Devina Antonovića.

„Dragi moji strpljivi prijatelji, danas je dan za slavljenje. Stigla je sudska odluka da Miroslav Ilić i Devin Antonović JESU OTAC I SIN. Mi smo se danas na svim kontinentima zaplakali od sreće i veoma smo zadovoljni. Zahvaljujemo se našim svedocima, našem izvršnom advokatu Viljamu Paspalovskom, sudkinji koja je pravedno odlučila, medijama koji su sve pratili, često se satima smrzavali, i svima vama koji ste nam godinama pružali podršku da istrajemo pod ogromnim pritiskom. Ovo nije samo naša pobeda već pobeda svih majki i dece Srbije. Onaj kome se ne dopada ova odluka neka se tuži, a mi imamo prečeg posla. Idemo dalje dok se ne izmeni ovaj zastareli zakon za DNK, koji je usmeren protiv razvoja srpskih porodica i srpskog drustva. Uvek sam želela i verovala da se u Srbiji ipak moze naći pravda i veoma mi je drago da se nisam razočarala. Mnogo vam se zahvaljuje i neizmerno vas voli, vaša Mirjana“, napisala je Devinova majka.

BONUS VIDEO: Suđenje Miroslavu Iliću

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.