Ski Opening-a Jahorina
Milica Todorović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nikada nije komentarisala te navode.

Milica Todorović uglavnom je bila vrlo otvorena po pitanju svog emotivnog života u javnosti, pa tako nikada nije krila partnere sa kojima je bila u dugogodišnjim vezama.

PROČITAJTE JOŠ

Jedan od njih bio je plesač i koreograf Miloš Paunović, sa kojim je pevačica bila u ljubavi pet godina.

Iako su mnogi mislili da će vezu krunisati brakom, Milica i Miloš su 2019. godine raskinuli. Nikada nisu otkrili zbog čega je došllo do kraha emotivnog odnosa, ali su u međuvremenu isplivali detalji sa početka njihove veze.

Naime, regionom su kružile priče da je Miloš romansu sa Milicom otpočeo dok je još uvek bio u braku sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović, sa kojom je dobio i sina.

Andrea je jednom prilikom komentarisala svoj odnos sa Milošem i donekle otkrila o čemu se radilo.

„Do samog rođenja našeg deteta osećala sam se srećno i voljeno u vezi sa Milošem, koja je trajala pet godina. Onda sam, u najosetljivijem trenutku svake žene, mesec dana nakon porođaja, saznala da sam jedan duži vremenski period, koji uključuje i devet meseci moje trudnoće, živela u zabludi. Nemam nameru da komentarišem postupke i izbore mog i dalje zakonitog supruga, jer, na kraju krajeva, on je ipak bio moj izbor, loš, ali isključivo moj izbor, kao i zbog činjenice da je on otac mog deteta“, rekla je Andrea svojevremeno.

Todorovićeva je nakon raskida sa Milošem priznala da joj je sve teško palo.

Milica Todorović Nikad nije kasno
Milica Todorović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Istina je da više nisam u vezi sa Milošem, rastali smo se pre dva i po meseca. Sve je još uvek sveže i bolno, kao i svaki raskid, i zato sam rešila da se na neko vreme povučem sa medijske scene kako bih se pripremila za sve one poslovne izazove koji me čekaju od jeseni ili zime“, rekla je ona u septembru 2019. godine.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar