Seka Aleksić i Jelena Karleuša Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić/Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša juče je prisustvovala mitingu "Srbija nade" koji je organizovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Jelena poslednjih dana na sva zvona pruža podršku vladajućem režimu, a njeno gostovanje u emisiji „Hit Tvit“ izazvalo je pravu buru u javnosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Sa druge strane, njena koleginica Seka Aleksić podržala je proteste „Srbija protiv nasilja“ koje su građani samoinicijativno organizovali nakon stravičnih tragedija koje su početkom meseca pogodile našu zemlju.

Seka je više puta do sada na Tviteru prozivala one koji su najavljivali „loše vreme“ i upozoravali građane da „ne izlaze iz kuće zbog mogućeg nevremena“, samo kako ne bi protestovali.

Budući da je pevačica isticala da ne veruje u sve to, sada je već postalo tradicija to da je tviteraši pitaju kakvo će biti vreme pred skupove, bilo one koji građani organizuju samoinicijativno, bilo one koje organizuje SNS.

Poznato je da je juče, prilikom mitinga SNS, bilo izuzetno loše vreme, kiša i grmljavina, a Karleuša je sada odlučila da reaguje i „prizove kišu“ i pred večerašnje proteste „Srbija protiv nasilja“.

Naime, ona je na Instagramu objavila pomalo bizarne snimke.

Na prvom ona trči napolju i lupa šerpom, prizivajući kišu i izigravajući dodolu, a tom prilikom je označila i Seku.

Potom je objavila i snimak na kom se vidi kako kisne i peva, između ostalog, i Sekinu pesmu „Crno i zlatno“.

Jelena je ovime pokušala da isprovocira, ne samo većinu građana Srbije, već i koleginicu sa kojom je godinama bila u lošim odnosima, ali su se nedavno pomirile. Da li će sada između njih nastati novi sukob, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša pevala deci u Beogradu