Foto: Instagram/vesicg

Nakon obilaska Skadarlije, u novom promotivnom spotu grada Beograda, u kojem centralne kadrove zauzima Savski trg i Beograd na vodi, Jelena Karleuša i Goran Vesić objašnjavaju građanima Srbije da će Beograd uskoro dobiti novi centar grada.

U promotivnom spotu koji je Vesić objavio na svom Instagramu, a Karleuša ga repostovala na svom, njih dvoje nalaze se u Beogradu na vodi. Tačnije, Jelena šeta pored Kule Beograda za koju je predsednik ranije rekao da je novi simbol grada, a potom gledajući u kameru objašnjava da obožava beogradsku promenadu.

PROČITAJTE JOŠ

„Obožavam beogradsku promenadu, pogledajte koliko je lepo, za šetnju, pogled na reku, za šoping, za ručak, za kafu, ali nismo ovde za kafu –  idemo do Savskog trga gde nas čeka specijalni vodič, videćete o kome je reč“, govori Karleuša dok šeta Beogradom na vodi.

U sledećim kadrovima, nalazi se sa zamenikom gradonačelnika Goranom Vesićem.

„Gorane, poranio si“, kaže mu ona.

„Po navici“, odgovara Vesić.

„Nekada kod konja, sada Savski trg“, govori Karleuša.

„Savski trg kod spomenika Stefanu Nemanji i kod sata koji je konačno proradio na Železničkoj stanici. Tako izgleda naš novi Beograd. Tu će biti i linija metroa, ovo će postati novi centar Beograda“, govori Vesić.

Karleuša zatim prevazilazi samu sebe.

„Izgleda prelepo, lepši trg nisam videla, osećam se kao da sam u Beču, a ovo je moj grad. Treba da se ponosimo je l tako?“, kaže ona.

„Tako je“, odgovara Vesić.

U svojoj objavi na Instagramu, Vesić je napisao: „Obišao sam sa @karleusastar Savski trg, novi centar Beograda. Spomenik Stefanu Nemanji, obnovljena zgrada stare Železničke stanice, prelep trg, uz Beograd na vodi i buduću metro stanicu, predstavljaju simbol uzdizanja Beograda i Srbije. Beograd pobeđuje.“

Karleuša i Vesić svoje duženje započeli su u maju prošle godine. Karleuša je zajedno sa Vesićem obišla punktove za vakcinaciju u TC Ušće. Kasnije ih je javnost zajedno videla na konferenciji za štampu, gde je najavljeno da će Karleuša nastupati ispred Skupštine u Beogradu za Novu godinu, a nedeljama pred koncert su se redovno družili i zajedno obilazili grad. Prvo Skadarliju, a sada i Beograd na vodi.

Karleuša je ranije istakla da ona nije politički opredeljena, a u razgovoru za Nova.rs je izjavila – „Ja ću da se bavim muzikom, a vi politikom, je l može?“

BONUS VIDEO: Karleuša o protestima

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.