Karleuša botuje za Rio Tinto dok SNS batinaši biju ljude po Srbiji FOTO

Showbiz 27. nov. 202119:30 > 19:3113 komentara
Podeli:
Skupstina grada najava doceka Nove godine
Jelena Karleuša Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Nakon odluke da bude deo novogodišnjeg programa u Beogradu koji je organizovao Goran Vesić, Jelena Karleuša je najnovijim potezom ponovo pokrenula pitanje o tome da li je "prešla na stranu Aleksandra Vučića".

Iako je pre samo par nedelja tvrdila da „ne pripada nijednoj političkoj strani“ i da njena odluka da učestvuje u novogodišnjem programu u organizaciji zamenika gradonačelnika Beograda nema političku pozadinu, tviteraši uveliko debatuju da li njena poslednja objava na Instagramu ukazuje na nešto drugo.

Pevačica je na pomenutoj društvenoj mreži objavila tri fotografije na kojima „debatuje“ o tome šta je pravi izbor za Srbiju kada je u pitanju projekat Rio Tinto.

PROČITAJTE JOŠ

„Nafta ili litijum? Šta više zagađuje? Šta više košta? Šta je budućnost? Planeta na velikoj prekretnici. Moje mišljenje je da Srbija treba da gleda samo svoj interes i interes naroda. A šta je to naš interes? Lova? Čiste reke? Ekonomska pozicija? Kosovo? Da sam ja Supermen, i da imam kriptonit, ja bih znala šta bih njim kupila i obezbedila svom narodu. Ali ja nisam Supermen, ja sam Karleuša Star“, počela je svoje izlaganje Karleuša i dodala:

„Jadarit, dame i gospodo! Mineral pronađen 2004. godine u Srbiji! Ima ga samo u Srbiji i po sastavu je sličan kriptonitu, imaginarnom mineralu iz filma o Supermenu! Jbt, znala sam da mora da postoji neka caka, zašto smo ovako ludi!“

Karleuša je potom ironično prokomentarisala odnos Srba prema ekologiji.

„Srpski narod je poznat po tome da nikada ne bi dozvolio zagađenje naše prelepe prirode. Naše reke nisu zagađene, natrpane otpadom, plastikom i deponijama, mi recikliramo, imamo kolektivnu svest o očuvanju biljnog i životinjskog sveta… Mi smo nebeski narod, supermeni na kriptonitu! Tačnije na jadaritu. mi smo Jadari!“, zaključila je pevačica.

Njene objave nisu naišle na odobravanje tviteraša koji su postavili pitanje da li je Karleuša postala „Vučićev bot“.

„Da li je ovo karleuša star najveći Vučićev bot?“

„Karleuša se možda najjadnije i najodvratnije prodala od svih. Poslednji ekser u mrtvačkom sanduku polumrtve karijere.“

„Ali karleuša koja samu sebe naziva Queen of Serbia, a ovamo botuje za Rio Tinto“

„Jelena Karleuša geolog“

BONUS VIDEO: Jelena Karleuša odgovorila na pitanje da li je prešla na Vučićevu stranu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar