Marina Tucaković i Milan Radulović Laća Foto: Zoran Lončarević, Screenshot/instagram.comlaccanotlaca

U septembru ove godine navršeno je godinu dana od smrti najpoznatijeg tekstopisca na našim prostorima, Marine Tucaković.

Njen sin Milan Radulović Laća se tih godinu dana nakon majčine smrti povukao iz medija, a sada je počeo da se oglašava na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Nedavno je podelio nikad viđenu sliku iz detinjstva, na kojoj je sa svojom majkom Marinom.

On se osvrnuo i na to kako se oseća nakon godinu dana od smrti Tucakovićeve za koju je tvrdio da mu je bila najveća podrška u životu.

„Meni je umrla majka, a drugima je umrla Marina Tucaković. Ne znam kakvu prazninu posle godinu dana oseća srpska estrada, ali znam kako se ja osećam kada gledam šta se dešava. Što se tiče muzike, nema inventivnosti, ništa nije drugačije poslednje dve godine“, počinje Laća, i dodaje:

„Osećam prazninu. Pomirio sam se s tim da je nemam, ali se pitam kako bez nje. Kada izgubiš majku, kao da si izgubio obe ruke, možda i noge, mada mislim da njih još uvek imam. Mnogo sam bio vezan za majku. Godinu dana kasnije osećam se lakše, svesnije i udarci su tuplji, ali sam zapravo bolje jedino kada nestanem i negde otputujem“, objasnio je Laća za „Kurir“.

BONUS VIDEO: Laća na komemoraciji o Marininoj zaostavštini

Komentari

Svi komentari (0)