Marina Tucaković
Marina Tucaković Foto: Zoran Lončarević

Danas se navršava godinu dana otkako je preminula žena koja je napisala najveće domaće hitove.

Marina Tucaković preminula je 19. septembra 2021. godine, poslednje dane života provela je na respiratoru u KBC “Dragiša Mišović“, zbog koronvirusa.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednja Marinina želja bila je da bude sahranjena u porodičnoj grobnici kraj svoj pokojnog sina Miloša.

Zbog epidemioloških mera sahrani su prisustvovali samo članovi najuže porodice i najbliži prijatelji.

Milan Laća Radulović, Marinin sin, želeo je da u čast svoje majke pripremi veliku proslavu, na kojoj bi bili pozvani svi ljudi koje je Tucakovićeva volela i poštovala.

Marina Tucaković Foto: Zoran Lončarević

Međutim, zbog smrti Kornelija Kovača, koji je bio prijatelj Marininoj porodici, Laća je odustao od ove ideje, a jednogodišnji pomen biće održan u krugu najbližih.

„Devetnaestog septembra navršava se godinu dana od smrti Marine Tucaković, moje majke. Pomen ćemo obeležiti u krugu najbližih. Prvobitni plan je bio da joj priredimo žurku za sve njene najdraže likove iz života jer je uvek govorila da bi tako želela da je ispratimo. Sedamnaestog septembra bila je sahrana Bate Kovača. Našeg porodičnog prijatelja. Maminog druga. Da izbegnem patetiku, Bata i mama su oni koji se jednom rode. Nadam se da ne moram da objašnjavam ko je Kornelije Bata Kovač, niti ko je Marina Tucaković. On je takođe i jedan od onih koji nikad ne umiru. Žurku odlažemo. Bato, počivaj u miru. Pozdravi mi kevu“, napisao je Milan na svom Tviter profilu.

BONUS VIDEO: Laća na komemoraciji o Marininoj zaostavštini

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)