Mahmud Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Italijanski pevač Mahmud ponovo je zaludeo svet novom numerom kojom se predstavio na izboru za predstavnika na Evroviziji.

I dok domaći mediji ne prestaju da pričaju o potencijalnim predstavnicima Srbije na predstojećem Eurosongu koji će se održati u Malmeu, svet je zaludeo italijanski pevač Mahmud koji je izgubio trku za predstavnika svoje zemlje.

PROČITAJTE JOŠ:

Nakon pet neizvesnih noći, najprestižniji evropski festival Sanremo završen je 10. februara, što znači da je Italija odabrala svog predstavnika na Evroviziji 2024. Pobedu je odnela Angelina Mango s pesmom „La noia“, dok mnogi misle da je pobedu ipak zaslušio upravo Mahmud čija je numera „Tuta gold“ zapalila društvene mreže, piše Mondo.

Jedna od popularnijih pesama na Tiktoku, ali i drugim mrežama je upravo njegova, dok je spot pogledalo preko 3,8 miliona ljudi. Mahmud je izgubio u borbi za predstavnika Italije na Evroviziji, ali njegova popularnost sve je veća. Poslušajte numeru koja je izgubila na festivalu:

Podsetimo, Mahmud je poznat u čitavoj Evropi od 2021. godine kada je branio boje zastave Italije na Evroviziji, pesmom „Soldi“.

Poslušajte i numeru koja će predstavljati Italijane na Evroviziji 2024. godine u Švedskoj:

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Posle Parova sam imao infarkt, psihički sam puk’o, čačkalicama sam crtao obezglavljene anđele“: Nemanja Nikolić svedoči o jezivim posledicama učešća u rijalitiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare