Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Glumica Debora-Li Furnes se još jednom oglasila povodom glasina o seksualnoj orijentaciji svog supruga Hju Džekmana.

Slavni par, koji ima dvoje dece – sina Oskara i ćerku Avu, upoznao se na snimanju australijske televizijske emisije Koreli 1995. godine, a venčali su se jedanaest meseci kasnije.

PROČITAJTE JOŠ

Međutim, tokom svog braka bili su „maltretirani“ tračevima u kojima se tvrdilo da je Hju gej, a koji su se razbuktali u vreme kada je igrao igrao homoseksualnog kantautora Pitera Alena u ostvarenju „Dečak iz Oza“ na Brodveju 2003. godine.

Debora Li sada je, u novom intervjuu, još jednom dala komentar o takvim spekulacijama, navodeći da za Džekmana nema razloga da „ostane u ormaru“, ako je stvarno gej.

„Hju da je gej, mogao bi da bude gej. Ne bi morao da se krije u ormanu, a izašao bi sa Bredom Pitom, ili s kim već. Nije da je Bred gej, ali znate šta mislim“, rekla je ona u podkastu „Not an Overnight Success“.

Ovo nije prvi put da se Debora-Li pozabavila glasinama oko svog supruga, koje je ranije nazvala „izmišljenim“ i „zlonamernim“.

„To je jednostavno pogrešno. To je kao da neko kaže Eltonu Džonu – ‘On je strejt.’ Sigurna sam da bi bio ljut. Pa šta? O čemu mi ovde raspravljamo… Da li je vegetarijanac… Da li je gej?“, rekla je ona ranije.

Hju Džekmen je često govorio o beskrajnoj ljubavi prema svojoj ženi, a 2017. je otkrio trenutak kada je rekao Debori-Li da se „zaljubio“ u nju.

Par je ranije ovog meseca proslavio 26. godišnjicu braka.

BONUS VIDEO: Sve što niste znali o Leonardu Dikapriju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar