Tamara Milutinović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Divan dan za pevačicu.

Pevačica Tamara Milutinović napravila je rođendansku proslavu kao iznenađenje svom dragom – fudbaleru Darku Jevtiću, što je njega oduševilo. Međutim, te večeri tu nije bio kraj iznenađenjima.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, u trenutku kada je stigla rođendanska torta za Darka, on je kleknuo, izvadio prsten i zaprosio pevačicu. Tamara je u tom momentu zagrlila fudbalera i počela da plače.

FOTO: Printscreen/Instagram/katarinagrujicdoll

Inače, Tamara Milutinović i Darko su se upoznali preko Instagrama i tako je počela njihova ljubav, koja će se krunisati brakom.

„Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana“, rekla je pevačica i dodala:

„Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo.“

BONUS VIDEO: Top 5 prosidbi na našoj estradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar