Foto: Nova.rs, Ataimages

Polaznici muzičke škole Supervoice & Pegart Studio održali su još jedan koncert za pamćenje povodom uspešnog završetka 19. semestra.

Podršku kao članovi žirija su im pružile bivše, sadašnje i buduće Supervoice učenice – Marija Mikić, Tamara Milutinović, Anna Lazarević i Milica Tomašević.

PROČITAJTE JOŠ:

Interesantno je da su čak 3 članice žirija bile polaznice škole Supervoice, dok je glumica Milica Tomašević obećala da će i ona sada morati da dođe na pevačko usavršavanje u školu.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Koncert je počeo posebnim iznenađenjem, nastupom pevača i influensera Svetozara Igića, takođe bivšeg učenika škole Supervoice & Pegart Studio, koji je ovom prilikom premijerno izveo svoju novu pesmu.

Odlično raspoložen žiri više od tri sata komentarisao je nastupe, a neretko i igrao ponesen dobrom atmosferom, dok su na kraju večeri izrazili zadovoljstvo što su imali priliku da budu deo ovako važne muzičke svečanosti. Marija Mikić je čak i pozvala jednu od učesnica da zajedno peva sa njom na njenom sledećem nastupu.

Foto: Nova.rs/video

Škola SuperVoice & Pegart Studio već celu deceniju polaznicima nudi stručno usavršavanje u oblasti pevanja i audio produkcije. Osnovali su je Suzana Branković, volalni solista i naš najpoznatiji prateći vocal i Petar Branković, ing. audio i video produkcije i gitarista.

Mnogi polaznici ove škole do sada su napravili ozbiljne karijere u muzičkoj industriji i postigli izuzetne uspehe na brojnim muzičkim takmičenjima i šou programima. Audicija za upis nove generacije ove prestižne muzičke škole održaće se 13. februara ove godine.

Foto: Marija Mladjen/ATAImages

Više o školi možete saznati na njihovom veb sajtu – https://supervoice.rs/

BONUS VIDEO: Influenserka za Nova.rs otkriva: „U Srbiji od toga nema para, mi živimo na kompenz“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar