Kim Cattrall Foto:Frank Micelotta/Fox/Picturegroup / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kim Katral objavila je neobičan snimak na Instagramu i tako izazvala spekulacije da šalje poruku svojim koleginicama (ili bar jednoj od) iz serije "Seks i grada". Pratioci su joj jasno stavili do znanja da su razumeli poruku, a snimak je za kratko vreme dobio mnoštvo lajkova i komentara.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica je sa svojih 883 hiljade pratilaca podelila video snimak u kome grli psa po imenu Piksel, koji se zajedno s njom pojavljuje u seriji „Sensitive Skin“. U ovom kratkom snimku pas podiže glavu ka glumici, te se ona našalila:

„Mmm, divan zadah“, a u opisu dodala: „Kad ti je kolega pravi ker“.

Njeni Instagram pratioci su munjevitom brzinom u komentarima počeli da tumače Kiminu objavu kao poruku koleginicama iz kultne serije „Seks i grad“. Sve ovo usledilo je nakon njenog odbijanja da nastavi ulogu Samante Džons u nastavku „And Just Like That“, zbog neslaganja sa Sarom Džesikom Parker, piše Daily Mail.

PROČITAJTE JOŠ

Kim u kanadskoj mračnoj komediji „Sensitive Skin“ glumi Devinu Džekson, ženu srednjih godina koja ima problema sa starenjem, jer je u mladosti bila slavna lepotica, dok pas iz snimka u pomenutoj seriji nosi ime Vilijam.

Pratioci Kim Katral, naslućujući dvosmislenost u postu, pisali su ispod objave:

„Osećam malo dvosmilsenosti ovde?“, „Zaista ćete nam nedostajati u novom Seks i gradu“.

Publika širom sveta vezala se za Samantin lik tokom šest sezona serije „Seks i grada“ – od 1998. do 2004. godine, pre nego što su usledila dva igrana filma – 2008. i 2010. godine.

Kada je početkom godine odlučeno da će se snimati nastavak ove kultne serije, javnost je bila razočarana činjenicom da Samante neće biti u njemu.

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.