Samanta odbila nastavak „Seks i grad“ zbog eksplicitnih scena sa maloletnikom

Showbiz 31. jul. 202111:03
Podeli:
Kim Katral
Kim Katral je poznata Lavica; Foto: Profimedia.rs

Glumica Kim Katral, odnosno čuvena Samanta neće se naći u novoj sezoni serije “Seks i Grad”, zbog navodnih eksplicitnih scena sa maloletnikom.

Pročitajte još:

Prvobitni navodi o razlozima njenog izostanka sa seta bili su da je glumca u svađi sa koleginicama, preostale tri glavne glumice – Sintijom Nikson, Kristin Dejvis, a ponajviše sa Sarom Džesikom Parker.

Ipak, kako navode izvori stranih medija, Sara Džesika i Kim Katral su to demantovale, dok su navodno pravi razlozi eksplicitne scene koje je Katralova odbila da tumači, i to sa maloletnim sinom njene prijateljice, Mirande Hobs, Bredijem.

Bredi (14) bi po scenariju trebalo da bude uhvaćen tokom masturbacije, a da zatim šalje eksplicitne fotografije Samanti, što glumica nije prihvatila.

Pored toga Katralova navodno nije bila zadovoljna scenarijom i onim kako je predstavljen lik Samante u novoj sezoni.

Fanovi su razočarani što omiljenu Samantu neće gledati u novim epizodama, a kako piše DailyMail, za Kim Katral ponuda je još uvek otvorena.

„S obzirom na to da će uskoro biti najavljena druga sezona, vrata su otvorena i za Kim Katral ako se želi da se vrati kao Samanta Džouns“, rekao je dobro obavešteni izvor za pomenuti list.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar