Foto: Shutterstock/slava296/Antonio Ahel/ATAImages/Instagram/dragana_mirkovic

Oni ne štede kada su četvorotočkaši u pitanju.

Mnoge javne ličnosti svoju zaradu najradije troše na luksuzne nekretnine i automobile.

PROČITAJTE JOŠ:

Tako i brojne naše zvezde poseduju  čitave vozne parkove vredne milione evra.

Svakako jedna od onih koji imaju zavidnu kolekciju četvorotočkaša jeste pevačica Dragana Mirković, što i nije čudno, kada se ima u vidu da je njen suprug Toni Bijelić vlasnik fabrike „Majbah kupe“.

Dragana Mirković
Dragana Mirković Foto: Dragan Mujan/nova.rs

Ona u svom voznom parku poseduje najluksuznije sajamske modele marki „ferari“, „lamborgini“, „rols-rojs“, „bentli“, „oldtajmer“. Pored toga, u svom vlasništvu poseduju nekoliko modela „majbaha“. Spekulisalo se da je folk zvezda za 50. rođendan od direktora „Mercedesa“ za Nemačku na poklon dobila limitirani „meklaren SRL“ sa personalizovanim tablicama „DM 50“.

Vrednost Draganinog i Tonijevog parka navodno iznosi minimum oko 3,5 miliona evra, ali Dragana nikada nije želela da govori na temu šta sve poseduje u svom vlasništvu.

Poznati par Jovana i Željko Joksimović takođe su dali ogroman novac za svoje automobile. Kako navode domaći mediji, Jovana i Željko Joksimović kupili su dva nova automobila, za koja su iskeširali 250.000 evra.

Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Željko je ostao veran “BMW-u”, koji je ranije imao, samo sada vozi najnoviji model iz serije 7, a kako se navodi, Joksimovićev novi ljubimac uz dobar paket opreme košta i više od 130.000 evra.

Pored Željka, i njegova supruga se ponovila, a kako se navodi, sada vozi takođe “BMW” iz serije “x7”, popularni džip, za klasu bolji od onog koji je vozila ranije, a ovaj automobil sa kompletnom opremom košta oko 120.000 evra.

Svojevremeno je upravo džip koji Jovana vozi bio tema rasprave između nje i književnice Vedrane Rudan.

Vedrana je insinuirala kako je Joksimovićka „ulagala u svoj izgled“, nakon čega je usledila prepirka.

„Mislite da sam nešto ulagala u svoj izgled? Šta ste zapeli za moje pare? Koje pare?“, zapitala se voditeljka.

„Čim ja vas vidim sa troje dece, sa najnovijim džipom. I kad ja vidim nekoga ko vozi dva automobila od 500.000 evra i kupio od Karića viletinu, mogu samo da kažem vau. A gde je tu pravda?“ nastavila je književnica.

Lepa Brena Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Za njom mnogo ne zaostaje ni Lepa Brena koja u svojoj garaži poseduje „jaguar“, dva džipa marke „mercedes“, „ford“, džip „range rover“. Pored toga, njihovi sinovi Stefan i Viktor takođe imaju svoje automobile, ali ne u tolikoj vrednosti. Mlađi sin Viktor često koristi vozila svojih roditelja, pa ih menja u zavisnosti od prilika. Jedini izuzetak su napravili kada se ženio Bobin sin iz pevog braka sa Zoricom Nakić, Filip Živojinović, kada su za mladenačko vozilo iznajmili konje sa kočijama umesto vozilo iz porodičnog voznog parka.

Priča se da su Breni jednog „majbaha“ prodali upravo Dragana Mirković i Toni Bijelić, a da je folkerka za njega iskeširala oko 150.000 evra.

Saša Popović Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Saša Popović veliki je kolekcionar vozila. U svojoj garaži ima vrednost oko 400.000 evra, iako se po gradu vozika prosečnim automobilom ili svojim džipom. Naime, on poseduje, „bmw i8“, „mercedes GLE 350“, „smart“, „mercedes ML 320“.

Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Ceca Ražnatović ljubitelj je džipova, te u svojoj kolekciji ima tri: „ford“, „rendž rover“ i „audi A6“, a njihova vrednost procenjuje se na oko 300.000 evra. Kako je jednom istakla Ceca, omiljeni joj je „rendž rover“.

Seka Aleksić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Seka Aleksić takođe je kolekcionar besnih automobila, pa u svojoj garaži nema šta nema. Jedne godine za rođenda od supruga Veljka Piljikića dobila je „mercedes SLK AMG“ koji je tada iznosio 120.000 evra.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

I pevačica Dara Bubamara je ljubitelj luksuznih vozila. Ona u svom voznom parku ima „porše“, „BMW“, „mercedes“ i „rendž rover“ koji ukupno vrede oko 200.000 evra.

Aca Lukas Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Aca Lukas ima „porše kajen“ od 120.000 evra i „mercedes“ E-klase od 60.000 evra.

Foto:Zoran Lončarević

Miloš Bojanić u poslednje dve decenije ima neobičan i skup hobi – kupuje i restaurira automobile oldtajmere, čija se ukupna vrednost procenjuje na oko 100.000 evra.

BONUS VIDEO: Lepa Brena predstavlja brend čarapa