Foto: Printscreen/Instagram/ voyage

Da li znate o kome je reč?

Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, na javnoj sceni se pojavio 2019. godine i izazvao veliku pažnju, kako zbog svojih pesama, tako i zbog tadašnje ljubavne veze sa Anđelom Ignjatović Breskviom.

PROČITAJTE JOŠ:

Vojaž često voli da ističe na svojim društvenim mrežama koliko je vezan za svoju majku Žanu, a nije retkost i da objavljuje slike sa njom.

Sada je na jednom Instagram profilu osvanula fotografija njega i njegove majke kada je on bio beba.

Ono što je takođe skrenulo pažnju na ovog mladog muzičara jeste i priča o njegovom ocu Milanu Veruoviću.

Naime, Milan je bio telohranitelj Zorana Đinđića, te je sa njim bio u momentu atentata, a zbog bezbednosti svoje porodice Vojaž i njegova majka su morali da se presele u Francusku.

Vojaž je kao dete doživeo dosta traumatičnih situacija, a kako je jednom prilikom za Blic izjavio, upravo se u tim trenucima u njemu rađao inat koji ga je naterao da napravi karijeru.

View this post on Instagram

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

„Kada je moj otac ranjen, moja porodica i ja smo morali da bežimo u Francusku. Kao dete sam preživeo stvari koje mogu da se vide samo na filmu i to je traumatično iskustvo za jednog klinca. U Srbiju sam se vratio kada sam imao osam godina. Prošao sam pakao od života i trebalo mi je vremena da se uklopim sa svojim vršnjacima, koji nisu mogli da razumeju kroz šta sam prošao. Ne želim od sebe da pravim žrtvu, ali sam uvek bio kao neki čudak i crna ovca u društvu“, naveo je reper za pomenuti portal.

View this post on Instagram

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

BONUS VIDEO: Muškarac koji je u vezi sa pevačicom mora da razume jednu stvar