Foto: Pritnscreen/youtube

Domaća publika glumca Desimira Stojanovića najbolje pamti po ulozi Vukašina Golubovića u seriji "Srećni ljudi".

Ono što malo ko zna jeste da je Desimirova ćerka Nina udata za njegovog kolegu – glumca Zorana Ćosića.

On i Desimir glumili su zajedno u seriji „Srećni ljudi“, gde je Zoran tumačio inspektora. Osim ovde, Ćosića smo imali priliku da gledamo u ostvarenjima „Sabirni centar“, „Gorki plodovi“, „Moj rođak sa sela“, „Bela lađa“, „Žene sa Dedinja“, „Pet“, „Ubice mog oca“, „Igra sudbine“, „Aleksandar od Jugoslavije“, „Klan“ i drugim.

PROČITAJTE JOŠ:

„Imao sam sreću da je moj prvi zet, Ninin muž, Zoran Ćosić moj kolega glumac. Od prvog dana imali smo o čemu da pričamo, a da ja ne budem strogi otac, a on uplašeni zet. Moje iskustvo sa tastom, koji je bio strog i poslovan, a ja mlad i zelen – učinio je da budem drugačiji. Moj tast je i dva dana pred svadbu tražio da Nada dođe kući u devet uveče. Prvih 25 godina našeg braka proteklo je kao ozbiljan tast i neozbiljan zet. Sada, posle 36 godina braka, došli smo do dobrih familijarnih odnosa“, rekao je svojevremeno Desimir, prenosi „Blic“.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Cosic (@cosicnina)

„Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vreme nam je bila slava, pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno“, otkrio je glumac tom prilikom.

View this post on Instagram

A post shared by Nina Cosic (@cosicnina)

Osim na televiziji i filmu, Zoran je odigrao veliki broj uloga i u pozorištu. On i Nina imaju ćerku Nataliju, a Desimirova ćerka je, inače, član simfonijskog orkestra RTS.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših srpskih glumaca starijih od 35 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare