Evo kako je izgledala svadba najveće folk zvezde u regionu.

Harmonikaš Mirko Kodić koji je poznat širom regiona, gostovao je u našoj emisiji „Ispovest“ u kojoj je ispričao mnoge detalje iz svog privatnog života i karijere. 

PROČITAJTE JOŠ.

S obzirom da je on upoznao Cecu kada je imala samo 16, snimio joj prvu ploču i od nje napravio zvezdu, Kodić nam je ispričao i da je prisustvovao na njenoj svadbi koja se desila 1995. godini, a o kojoj se i danas priča.

Mirko nam je ispričao kako je to sve izgledalo, ali i da je on na toj svadbi zaradio novac koji je kasnije vratio Arkanu.

„Na svadbi Ceca i Željka sam bio gost, on me pita gde mi je harmonika, ja kažem kod kuće, on mi kaže da neko donese da odsviram malo. Moj tadašnji tast je doneo harmoniku, ja sam svirao ‘Zajdi Zajdi’, a Ceca je pevala. Mislim da je otpevala ‘Cvetak zanovetak’ i još jednu pesmu. Stavio mi je 200-300 hiljada šilinga, to je sve ispalo dole, orkestar pokupio i neka deca. Ostalo je možda 20-30 hiljada i on to stavi meni u džep i kaže mi da je to za mene. Moj jedan drug i ja, kada se završila svadba, umesto da odemo kući mi odemo u hotel Jugoslavija u kazino, a Arkan je ostavio Cecu kući i dolazi i on. Video mene i kaže mi šta ću ja tu, a ja mu kažem da sam došao da mu vratim pare“, rekao je Kodić, a šta je još dodao pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Spavao sam u pošti u Majke Jevrosime šest meseci, nisam odustajao“: Neverovatna životna priča Mirka Kodića, legendarnog harmonikaša i čoveka koji je otkrio Cecu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare