Foto: Promo

Na kanalu Nova Series, koji će biti dostupan od 28. oktobra na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, premijerno će biti emitovana megapopularna hrvatska telenovela "Zlatni dvori".

Ova priča o ljubavi seoske devojke i mladog bogataša koja se razvija iz strasti prema muzici opčinila je hrvatsku publiku tokom ranijih godina. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja sebe. Ipak, tom putu postoji veliki broj prepreka.

Popularni hrvatski glumci i glumice Katarina Baban, Matko Knešaurek, Petra Dugandžić i Milan Štrljić tumače glavne uloge. Autor serije je Branko Ružić, a serija ima 147 epizoda. Postigla je neverovatan uspeh u hrvatskoj, kada se emitovala na televiziji Nova.

Foto: Promo

O čemu se radi u seriji?

Petar Begovac je mladić koji se neuspešno oprobao u pravu i medicini, ali svoje vreme najradije posvećuje muzici. Sin je bogatog preduzetnika Vinka Begovca i njegove voljene žene Irene, prave gradske dame, te ima i mlađu sestru Martinu, studentkinju koja boravi u Londonu. Najbolji je prijatelj Ivana Đurđevića, sina Ireninih i Vinkovih svadbenih kumova koji su preminuli u saobraćajnoj nesreći dok je Ivan još bio srednjoškolac. Ivan je, za razliku od Petra, Vinkov verni pomoćnik, zainteresovan za građevinu. Međutim, iako mu je Petar sušta suprotnost ova su dvojica najbolji prijatelji od malih nogu.

PROČITAJTE JOŠ

Jednog dana, njih dvojica završe u Slavoniji, na svadbi u restoranu Vinkovog poslovnog partnera Nikole. Na putu zamalo dođe do nesreće: ispred auta, kojim je Petar upravljao u tom trenutku, odjednom se pojavi devojka na konju. Ubrzo se sazna da je reč o Ani Galović, konobarici u Nikolinom restoranu, koja živi sa ocem Antunom i dedom Jozom. Spletom okolnosti, Ana umalo strada u požaru u štali, ali Petar je spasi na vreme i između dvoje mladih rodi se ljubav.

Međutim, njihovoj novorođenoj ljubavi na put staje Petrova razmažena verenica Nera, netalentovana pevačica narodne muzika. Njen otac Fedor u poslovnom je odnosu s Vinkom i Nikolom, te bi njihov poslovni odnos mogao doći svome kraju ukoliko Petar otkaže veridbu sa Nerom. Petar tada sa svojom majkom sklapa pakt – u tri meseca mora ili od Ane ili od Nere napraviti muzičku zvezdu. Ukoliko mu to pođe za rukom, moći će voditi samostalan život bez ikakvog upletanja u Vinkove poslove. Ako ne uspe, mora se vratiti u Vinkovu firmu i zarađivati za život.

Foto: Promo

United Medija pokreće tri nova kablovska kanala

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, od 28. oktobra pokreće tri nova kablovska kanala: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija.

Na kanalu Nova Series premijerno če biti emitovana telenovela „Zlatni dvori“. Pored premijere ove serije, gledaoci će imati priliku da prate i tursku akciono – dramsku seriju „Jama“ koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovole „Ambasadorova kći“ i „Dva kraljevstva“.

Nova Series će gledaoce podsetiti i na najbolja serijska ostvarenja domaće produkcije: Senke nad Balkanom, Ubice mog oca, Žigosani u reketu, Aleksandar od Jugoslavije, Na terapiji kao i komedije Lud, zbunjen, normalan, Konak kod Hilmije, Zauvijek susedi, Najbolje godine.

Foto:promo

Za one koji žele da se opuste i zabave, tu je kanal Grand Nostalgija.

Pored muzičkih numera, gledaoci će moći da prate najpopularnijih izdanja Grand produkcije: Zvezde Granda, Nikad nije kasno, Neki novi klinci, Pesmom za dušu, Grand parada. Emitovaćemo i emisije VIP Kuvar i takmičarsku emisiju IDJ Show.

Foto:promo

Tu je i kanal Nova MAX.

Nova MAX kanal namenjen je ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja najvećih svetskih produkcija Fox, Sony, Universal, Paramount, MGM, Warner Bros i brojnih drugih. Bez obzira da li ste ljubitelji romantičnih komedija, trilera, naučne fantastike, drame ili horora, na novom kanalu možete pronaći film za sebe.

Za početak, neki od naslova koje je Nova MAX pripremila, su serijal o Hariju Poteru, Fantastične zveri, Legenda o Tarzanu, Spajdermen, Čudesna žena, Lara Kroft, Liga pravde. Za ljubitelje romantičnih filmova tu je legendarni serijal o Bridžet Džouns, mjuzikl Mamma Mia i Pripravnik dok one koji preferiraju akcione filmove očekuju klasici: Smrtonosno oružje, Umri muški, Pobesneli Maks. Ni ljubitelji horor ostvarenja neće ostati uskraćeni pa će se u programskoj šemi naći nešto i za njih: Zombilend, Keri, Noć veštica, IT…

Pored svetskih blokbastera, kanal Nova Max gledaocima će ponuditi i hit serije Momci sa Menhetna, Viktorija, Pan Am, Fargo i brojne druge.

Foto:promo

United Media posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope, u svom portfoliu ima šest nacionalnih televizija, više od 55 kablovskih kanala, 28 portala, pet radio stanica i šest štampanih izdanja.

BONUS VIDEO: Nova S i N1 predstavili elaborate za nacionalnu frekvenciju 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar