Foto:promo

United Media, vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi, od 28. oktobra pokreće tri nova kablovska kanala: Nova Max, Nova Series i Grand nostalgija.

Najveći blokbasteri, nezaboravni klasici, najgledanije domaće serije i najbolji muzički program ono su što će se naći u ponudi novih televizija, koje će gledaocima ekskluzivno biti dostupne na EON, Total TV i D3 platformama za sve SBB korisnike u Srbiji i Telemach korisnike u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini.

Nova MAX kanal namenjen je ljubiteljima filmskih i serijskih ostvarenja najvećih svetskih produkcija Fox, Sony, Universal, Paramount, MGM, Warner Bros i brojnih drugih. Bez obzira da li ste ljubitelji romantičnih komedija, trilera, naučne fantastike, drame ili horora, na novom kanalu možete pronaći film za sebe.

Foto:promo

Za početak, neki od naslova koje je Nova MAX pripremila, su serijal o Hariju Poteru, Fantastične zveri, Legenda o Tarzanu, Spajdermen, Čudesna žena, Lara Kroft, Liga pravde. Za ljubitelje romantičnih filmova tu je legendarni serijal o Bridžet Džouns, mjuzikl Mamma Mia i Pripravnik dok one koji preferiraju akcione filmove očekuju klasici: Smrtonosno oružje, Umri muški, Pobesneli Maks. Ni ljubitelji horor ostvarenja neće ostati uskraćeni pa će se u programskoj šemi naći nešto i za njih: Zombilend, Keri, Noć veštica, IT…

Pored svetskih blokbastera, kanal Nova Max gledaocima će ponuditi i hit serije Momci sa Menhetna, Viktorija, Pan Am, Fargo i brojne druge.

Na kanalu Nova Series premijerno predstavljamo telenovelu Zlatni dvori, priču o ljubavi seoske devojke i mladog bogataša koja se razvija iz strasti prema muzici. Između njih se od prvog susreta razvijaju snažne emocije, koje će ih oboje dovesti do krajnjeg cilja – ne samo pronalaska prave ljubavi, nego i upoznavanja sebe. Ipak, tom putu postoji veliki broj prepreka.

Foto:promo

Pored premijere ove serije, gledaoci će imati priliku da prate i tursku akciono – dramsku seriju „Jama“ koja donosi priču o mafijaškoj porodici Kočovali, ali i telenovole „Ambasadorova kći“ i „Dva kraljevstva“. Nova Series će gledaoce podsetiti i na najbolja serijska ostvarenja domaće produkcije: Senke nad Balkanom, Ubice mog oca, Žigosani u reketu, Aleksandar od Jugoslavije, Na terapiji kao i komedije Lud, zbunjen, normalan, Konak kod Hilmije, Zauvijek susedi, Najbolje godine.

Za one koji žele da se opuste i zabave, tu je kanal Grand Nostalgija.

Foto:promo

Pored muzičkih numera, gledaoci će moći da prate najpopularnijih izdanja Grand produkcije: Zvezde Granda, Nikad nije kasno, Neki novi klinci, Pesmom za dušu, Grand parada. Emitovaćemo i emisije VIP Kuvar i takmičarsku emisiju IDJ Show.

United Media posluje u osam zemalja jugoistočne Evrope, u svom portfoliu ima šest nacionalnih televizija, više od 55 kablovskih kanala, 28 portala, pet radio stanica i šest štampanih izdanja.

BONUS VIDEO Nova S i N1 predstavili elaborate za nacionalnu frekvenciju 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare