Šuška se o drugoj sezoni novog Seksa i grada, šta sve znamo do sada?

Film 22. jan. 202214:44
Podeli:
Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Ponovno okupljanje sa Keri Bredšo i njenih prijateljica bilo je u najmanju ruku prilično zabavno. Ostalo je još dve epizode do kraja prve sezone nastavka kultne serije "Seks i grad" po imenu "And just like that". A da li HBO planira da snimi i drugu sezonu?

Od burnih ljubavnih scena do bombaških otkrića, omiljene dame iz „Seksa i grada“ nastavljaju da nas podsećaju da upravljanje vezama u tridesetim nije ni približno komplikovano kao otkrivanje stvari u pedesetim godinama. Ali, uz još dve preostale epizode, ne možemo a da se ne zapitamo, hoće li HBO potvrditi drugu sezonu serije?

PROČITAJTE JOŠ

Ovo je sve što znamo do sada: Od glumačke ekipe do datuma izlaska novih (?) epizoda.

Šta kažu kreatori serije? 

Još uvek nema reči o tome da li će "And Just Like That" dobiti drugo poglavlje, ali prema Kejsi Blojsu, direktoru za sadržaj HBO striming servisa, to nije isključeno.

On je u razgovoru za "Vulture" rekao da su pričali o tome.

„Iskreno da vam kažem, pričali smo o tome, ali nemam pojma. Nekako su se okupili da urade ovo. Svi su bili zaista zauzeti radeći i druge stvari. Tako da je to svakako razgovor koji mi moramo ponovo da obavimo. Ništa nije potvrđeno niti sigurno", rekao je on.

Izrvršni producent Majkl Patrik King takođe je nagovestio drugu sezonu dok je razgovarao za "Emi magazin."

"Ne znam. Dok smo radili, uvek je izgledalo kao početak. Nije izgledalo kao početak, sredina i kraj. Tako da mislim da je moguće nastaviti dalje — ako imamo dovoljno dobre priče", rekao je on.

Ko bi se od glumaca pojavio u drugoj sezoni? 

Ako se serija ipak obnovi, možemo pretpostaviti da će glavne dame - Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson ponovo reprizirati svoje uloge. Takođe je verovatno da će se vratiti novi članovi glumačke ekipe, uključujući Saru Ramirez i Nikol Ari Parker.

Međutim, Kim Katral se neće pojaviti, pošto je u prošlosti govorila o tome da nikada više neće ponovo igrati svoj lik - Samantu Džouns. Takođe, potvrđeno je da se Kris Not, odnosno Zverka, više neće pojavljivati, čak ni u obliku flešbeka.

Šta bi mogla da bude radnja nove sezone?

Još uvek nema nikakvih informacija o tome, ali sudeći prema radnji iz prve sezone, zanimljivo bi bilo ispratiti pravac u kojem će se kretati ljubavni život udovice Keri Bredšo koja ponovo pokušava da dejtuje, ali i Mirandino otkrivanje svoje seksualnosti.

BONUS VIDEO: I tek tako... Seks i Grad: Šta nam smeta?

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar