Porodica Guči nakon pretnji tužbom dobila odgovor od reditelja filma „Gučijevi“

Podeli:
Foto: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia

Film "Gučijevi" (House of Gucci) privukao je veliku pažnju svetske javnosti, posebno nakon najave porodice Guči da će tužiti producente filma.

Kao što je poznato, naslednici italijanske modne kuće Guči pre neki dan su kritikovali ovo ostvarenje zbog navodnog prikazivanja njih kao „huligana“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by House of Gucci (@thehouseofgucci)

„Ovo je izuzetno bolno sa ljudske tačke gledišta i uvreda za nasleđe na kojem je brend danas izgrađen“, naveli su Gučijevi u zajedničkom saopštenju dostavljenom italijanskoj novinskoj agenciji ANSA.

PROČITAJTE JOŠ

Na sve ovo reagovao je reditelj filma „Gučijevi“, Ridli Skot. On je naveo da je pokušao da ovo ostvarenje dočara istinitim o događajima koji su doveli do ubistva Mauricija Gučija, ali je rekao da misli da je porodično pisanje produkciji „alarmantno uvredljivo“, piše NME.

„Ljudi koji su nam pisali iz porodice na početku su bili alarmantno uvredljivi, rekavši da Al Paćino nije fizički predstavljao Alda Gučija ni u kakvom obliku. Pa ipak, iskreno, kako bi mogli biti bolje predstavljeni od Al Paćina? Izvinite! Verovatno imate najbolje glumce na svetu, trebalo bi da budete je*eno srećni“, rekao je Skot za Total film.

„Mislim da je mnogo toga komično. Svakako za prva dva čina. Džered Leto, nema puno informacija o (njegovom liku) Paolu, ali postoje slike Paola i upravo tako Paolo izgleda. Pronašli smo slike i Džered je uradio ono što je radio i obukao se onako kako se Paolo obukao. Nema puno Paola koji priča pred kamerom. I to je u izvesnoj meri moralo biti zamišljeno, ali očigledno je da je Paolo bio veoma živopisan i kitnjast čovek“, naglasio je reditelj.

Bonus video

Srđan Dragojević: U „Nebesima“ mogu da se projektuju i vernici i ateisti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar