Foto: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Džared Leto je zvezda novog hit filma "Gučijevi", reditelja Ridlija Skota. Glumac tumači lik Paola Gučija, potpredsednika ovog modnog brenda, a za potrebe ove uloge tvrdio je da je bio toliko posvećen da je postao jedno sa stereotipnom italijanskom hranom, te da je šmrkao paradajz.

„Šmrkao sam linije sosa arabijata za potrebe ovog filma. Imao sam maslinovo ulje umesto krvi. Duboko sam zaronio u ovo. Ako mi uzmete biopsiju kože, ona bi u sebi sadržala parmezan! Ovo uloga je moje ljubavno pismo Italiji“, rekao je u jednom od nedavnih intervjua za američke medije.

PROČITAJTE JOŠ

Njegova uloga u filmu je ultimativno komična. Kako je to opisao njegov filmski otac Al Paćino, koji takođe igra u ovom filmu, on je – idiot bez smisla za modu. Paolo je nalik crtanom filmu.

Ovo nije prvi put da je glumac primenio takozvanu tehniku „metod glume“ – tehniku u kojoj se glumac potpuno saživi sa likom kojeg tumači i tokom celog snimanja filma postaje on.

Tako je za potrebe filma „Dallas Byers Club“ smršao preko 20 kila, obrijao obrve i depilirao celo telo. Postoji i priča da su Metju Mekonahi – koji je takođe bio deo filma – i on zvanično upoznali tek posle snimanja, jer su sve vreme snimanja obojica bili u liku.

Za potrebe filma „Rekvijem za snove“ je otišao nekoliko koraka dalje. Pored mršavljenja zbog kojeg je imao stalne nesvestice na snimanju, dva meseca je živeo sa džankijima u parku i navodno probao heroin. Dva meseca se uzdžavao i od seksa.

BONUS VIDEO: Nova.rs na snimanju serije „Kljun“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar