Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL, Facebook

Goran Knežević (43) je sinoć kasno u Zagrebu, na Kozari putu, sekirom napao bivšu ženu (41) i dete (1.5) pa pobegao. Od posledica povreda dete je preminulo u jednoj zagrebačkoj bolnici. Napadač se dao u bekstvo pa je završio na zaobilaznici, gde je poginuo u saobraćajnoj nesreći.

Telegram iz izvora u zagrebačkoj policiji doznaje kako je Kneževićeva bivša partnerka zaista lično bila na nekoliko razgovora u policiji, ali nije zvanično podnela krivičnu prijavu protiv njega.

Inače, prema Kaznenom zakonu pretnje se krivično gone samo na predlog žrtve. Iz policije se stoga pravdaju kako formalno nisu ni mogli pokrenuti novi postupak protiv njega, iako je evidentno da su znali kako je 42-godišnjakinju godinama zlostavljao bivši partner, prenosi Index.hr.

Prijateljice: Rekao joj je da će je kad-tad ubiti

Od prijateljica napadnute žene Telegram saznaje da je odlučila prekinuti svaki kontakt s Kneževićem jer nije želeo da se promeni. Međutim, on se, pričaju prijateljice, s tim nikako nije mogao pomiriti.

„Od tada joj je stalno pravio probleme“, prisećaju se žrtvine prijateljice. „Poručio joj je da će je kad-tad ubiti“, otkrivaju i dodaju kako je Knežević očito iskoristio ovo vreme jer se brat njegove bivše partnerice odselio na drugu adresu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Do tada su svi zajedno živeli u kući, a brat se pred praznike preselio. Knežević je očito iskoristio to što ona više nije imala nikoga da je brani“, uverene su prijateljice.

Žena sinoć zvala policiju

Policiju je 42-godišnjakinja zadnji puta zvala u sredu uveče, kada je Knežević banuo u njen dom na zagrebačkom Žitnjaku. Prijavila je da je zlostavlja, objašnjavajući da je vrlo verovatno pijan.

Policija je zatim primila još dva poziva anonimnih osoba. Jednim je dojavljena svađa ljudi na ulici, a drugim je već javljeno da su dve osobe, radilo se o 42-godišnjakinji i njenoj ćerkici, povređene sekirom.

Policajci koji su prvi stigli na mesto dojave zatekli su strašan prizor – teško povređenu majku i dete, dok je nasilni 43-godišnjak u međuvremenu uspeo da pobegne. Dete je uprkos naporima lekara preminulo u bolnici, dok je majka i dalje u kritičnom stanju.

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar