Stravično ubistvo potreslo je Zagrepčane u sredu uveče. Muškarac je sekirom napao ženu, teško je povredio, te ubio dete koje je držala u rukama. Komšije napadnute žene sada otkrivaju stravične detalje ubistva.

Kako saznaje Dnevnik.hr, svađa je počela još tokom podneva, a muškarac, koji nije živeo u toj kući, vratio se uveče, kada su komšije čule vrisku i zapomaganje. Izleteli su na ulicu u trenutku kad je muškarac već uleteo u auto i pobegao.

„Sve je bilo puno krvi, sekira je ženi bila zabijena u glavu, a baka je držala krvavo dete“, ispričale su komšije za Dnevnik.

POGLEDAJTE JOŠ:

Prema njihovim rečima, muškarac je bio ljubomoran, a dete nije bilo njegovo. Sekiru je navodno uzeo iz garaže u prizemlju kuće i na spratu napao ženu, koja je u tom trenutku držala devojčicu u rukama.

„Sve je bilo puno krvi, susedi su pokušali da pomognu, brzo je došla hitna i odveli su ih“, kažu iz komšiluka za Dnevnik.

Muškarca su u begu sledili stanovnici Kozari puteva, a na njega je kasnije naleteo automobil i usmrtio ga. Prema pisanju pojedinih hrvatskih medija, njemu je brat napadnute žene dao ultimatum – „ubij se ili ću te ja ubiti“, nakon čega je muškarac skočio pod kamion.

BONUS VIDEO Zagrebački lekar o stanju teško povređene žene

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar