Foto: printscreen

Šokantni video zabeležen je na sigurnosnim kamerama i prikazuje trenutak kada se prodavačica suočava sa lopovom koja joj preti nožem i preskače šalter kako bi došla do novca.

Snimak pokazuje ženu koja vadi nož u jednoj radnji u Redfordu u Notingamu, ali Ana Patel (63), koja je vlasnica radnje hrabro je pokušala da spreči Nikol Džonson (21) da obiđe šalter dok je mahala opasnim nožem.

Na snimku se vidi kako Džonson mahnito grabi predmete iza pulta, zajedno sa novcem iz kase, dok je gospođa Patel hrabro odguruje uprkos tome što se susrela sa ogromnim nožem.

Prisećajući se traumatičnog incidenta, koji se dogodio 29. juna, vlasnica prodavnice je rekla da „nije mnogo razmišljala o tome“ sve dok Džonsonova nije pokušala da zaobiđe šalter.

Iako je gospođa Patel pokušala da objasni Džonsonovoj da mušterijama nije dozvoljeno da idu iza pulta, naišla je na nasilje i odgurnuta je.

„Rekla sam joj da mi kaže šta želi i da ću joj ja to i doneti. Pokušala sam da se zaštitim stolicom kada je ona počela da je bode. Rekla mi je „ovo ću ti uraditi“. Nikad nisam videla takav nož, bio je duži od ruke“, rekla je gospođa Patel.

Patel se borila protiv Džonsonove oko 20 minuta pre nego što je nasilnica skočila preko pulta i počela da pritiska svako dugme na kasi sve dok se nije otvorila.

Srećom, Patel je uspela da protrči iza Džonsonove, pobegne iz radnje i zaustavi policijski automobil koji je prolazio ulicom.

Džonsonova je uhapšena dva dana kasnije i osuđena je na četiri godine i osam meseci zatvora zbog pljačke i godinu i jedan mesec zbog posedovanja noža nakon što je priznala krivicu.

***

BONUS VIDEO: Pljačka menjačnice u Zemunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar