Lindsay Clancy Foto:Facebook/Lindsay Clancy

Majka troje dece optužena da je nasmrt zadavila svoje troje dece zadobila je posekotine na vratu u noći pokušaja ubistva-samoubistva - otkrio je jeziv poziv upućen hitnoj pomoći.

Poziv za hitne slučajeve otkrio je da je Lindzi Klensi (32) iz Masačusetsa, u SAD, imala povrede vrata nakon što je 24. januara skočila sa najvišeg sprata svoje kuće u Masačusetsu.

Tokom razgovora čuju se operateri kako razgovaraju o uticaju povreda nakon što je žena skočila.

Na snimku se kaže: „Ženska osoba je skočila sa poslednjeg sprata kuće. Povreda od udara, razderotine na vratu – ona je svesna u ovom trenutku… Bio je to pad od preko sedam metara“.

Dispečerka sama nije znala gde je nož ili „šta god da je koristila da se poseče“.

Lindsay Clancy Foto:Facebook/Lindsay Clancy

Kasnije je dispečeru rečeno da se u kući nalaze četiri pacijenta koji traže hitno lečenje.

Klensijev muž, Patrik, pronašao je svoju ženu kako leži ispred njihove kuće nakon što je otišao da pokupi večeru.

Gospođa Klensi, koja ostaje u bolnici, optužena je za ubistvo njihove ćerke Kore (5) i sinova Dosona (3) i 8-mesečnog Kalana.

Kora i Doson su umrli u Bostonskoj dečijoj bolnici, a Kalan je preminuo samo tri dana kasnije.

Vlasti istražuju da li je majka patila od postporođajne psihoze dok je na društvenim mrežama delila svoje borbe sa anksioznošću.

Kevin Redington, njen advokat, kaže da je uzimala 12 lekova na recept koji su je „pretvarali u zombija“ kada je navodno ubila svoju decu i pokušala sebi da oduzme život.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je hospitalizovana od incidenta i nije imala kontakt ni sa kim osim sa svojim lekarima i advokatima.

Njen advokat je rekao: „Ona nije paralizovana. Može da pomera noge. Može da pomera ruke. Pisala je i mogla je verbalno da komunicira.”

Prema rečima zvaničnika, medicinska sestra će kasnije biti optužena za tri tačke za ubistvo i po tri tačke za davljenje, napad i zlostavljanje opasnim oružjem.

Njen suprug Patrik Klensi otkrio je da oprašta svojoj ženi nakon tragičnog incidenta u kojem je izgubio decu.

Napisao je u objavi na mreži: „Želim da zamolim sve vas da nađete duboko u sebi snagu da oprostite Lindzi, kao i ja. Prava Lindzi je bila velikodušno voljena i brižna prema svima – meni, našoj deci, porodici, prijateljima i njenim pacijentima. Sama vlakna njene duše su ljubavna. Sve što joj sada želim je da nekako pronađe mir.“

BONUS VIDEO: Pucnjava u Parizu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar