Foto:STRINGER / AFP / Profimedia/Shutterstock/Tupungato/Privatna arhiva

Andrej Rubinski, otac Anastasije, čije je telo beživotno pronađeno na grčkom ostrvu Kos, stao je u odbranu njenog dečka Mihala i rekao da on nije umešan u Anastasijino ubistvo i da mu od početka veruje. Istovremeno, on krivi policiju za sporu reakciju, zbog čega je, prema njegovim rečima, Anastasija i ubijena.

„Njen (Anastasijin) partner nije umešan u ubistvo. Od trenutka kada je proglašena nestalom, nadležni su kasnili i sada sve zavisi od nadležnih, ali umesto mog deteta dobio sam sanduk“, rekao je Anastasijin otac.

Anastasia Patricia Rubinska Foto:Instagram

Prema njegovim rečima, 28-godišnji Mihal je bio prva velika ljubav njegove ćerke i bili su skoro savršen par 10 godina, svuda su bili zajedno, živeli su kao bračni par, verovao mu je od početka i trenutno je „u veoma lošem stanju“.

„Verovao sam da mu se ništa loše neće dogoditi i znam da bi dao život za nju da može. Mihal je prijavio njen nestanak i pozvao nas iste noći. Posle Anastasijinih poruka, znao je da nešto nije u redu“, dodao je otac brutalno ubijene 27-godišnjakinje.

Pročitajte još...

Takođe je rekao da je „strašno“ čitati o smrti ćerke.

„Anastasija je bila jaka žena, mogla je da se nosi sa agresivnim muškarcem. Bilo je znakova borbe i možda je ubijena jer je ustala i borila se. Nisam dobro, veoma sam tužan. Anastasija mi mnogo nedostaje i verovatno još ni sam ni svestan činjenice da sam izgubio ćerku“, kazao je otac.

Glavni osumnjičeni za ubistvo 27-godišnje Anastasije je 32-godišnji muškarac iz Bangladeša.

BONUS VIDEO Horor na ulicama Pariza

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar