Foto: Lake County Sheriffs Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Shutterstock

Ričard Danijel Atčison (52) uhapšen je u ponedeljak na Floridi nakon što je udario svoju ženu jelkom. Zadržan je u zatvoru okruga Lejk uz kaznu od 8.000 dolara, rekao je službenik za javno informisanje kancelarije šerifa okruga Lejklend Fred Džouns, prenosi Dejli mejl.

Incident se desio u njegovoj kući nakon što je Atčison „izgubio živce“ tokom svađe sa suprugom.

Atčisonova žena (48), čije ime nije objavljeno, rekla je policijii da je pravila večeru i da se njen muž razbesneo nakon što ga je zamolila da joj pomogne.

Ona je dodala da je tokom svađe stavila kašiku u sudoperu, koja ga je slučajno pokvasila, što ga je još više uzrujalo. Zatim je Atčison spakovao svoje stvari, otišao do svog automobila, a onda naredio ženi da ide.

Foto: Lake County Sheriffs Office / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Njegova supruga je tokom izjave policiji navela da je pokušala da izađe iz kuće, ali ju je on povukao i bacio na pod. Zatim je uzeo jelku i bacio je na nju, nakon čega se ona slomila.

Posle toga, Arčison je uzeo jelku i nasrnuo na nju, dok je ona pokušala da pobegne u spavaću sobu. Žena je pokušala ponovo da pobegne, ali joj je muž stao na put i vikao na nju dok policija nije došla.

PROČITAJTE JOŠ:

Atčison je rekao policiji da su se on i njegova žena svađali, a da je ona ubacila pribor u vruću hranu, koja mu je poprskala desnu stranu lica. Dodao je da je „izgubio živce“ i odlučio da ode.

Spakovao je odeću i krenuo do svog kamiona, ali je odlučio da se vrati unutra, jer je pio i rekao svojoj ženi da umesto toga ode. Atčison je tada rekao policiji da je tuča sa njegovom suprugom bila „samo verbalna i da nije bilo fizičkog nasilja te večeri“, navodi se u izveštaju.

Osoblje Hitne pomoći nije pozvano u kuću u noći incidenta, a nije bilo izveštaja da je bilo povređenih, rekao je portparol policije.

Ovo nije prvo Atčsonovo hapšenje zbog nasilja u porodici. Portparol policije je rekao za da je bio u zatvoru okruga Lake Kaunti ukupno 23 puta od 1997. godine zbog različitih prekršaja, uključujući 5 za nasilje u porodici.

BONUS VIDEO: Trojica državljana Srbije uhapšena zbog krijumčarenja Turaka u EU

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar