Dmitrij Medvedev Foto:EPA/RAED QUTENA/Shutterstock/Tanjug/AP Photo/Evgeniy Maloletka/EPA/RAED QUTENA/ EPA-EFE/MIKHAIL METZEL / SPUTNIK

Zamenik predsednika Saveta za bezbednost Ruske Federacije Dmitrij Medvedev izjavio je danas da iskustvo, kako domaće, tako i svetsko, pokazuje da je "nemoguće boriti se protiv terorista međunarodnim sankcijama, zastrašivanjem i da oni razumeju samo jezik sile".

„Zato je potrebno dići u vazduh kuće terorista i kuće njihovih rođaka, tražiti i eliminisati njihove saučesnike, napuštajući besmislenu ideju suđenja protiv njih. Ali najvažnije je uništiti najviše rukovodstvo terorističkih formacija, u kakvim god pukotinama se kriju ti insekti. Teško je, ali je izvodljivo“, naveo je Medvedev na Telegramu, prenose RIA Novosti.

Krim most Foto:Tanjug/Ostorozhno Novosti via AP

Lider samoproglašene Donjecke Narodne Republike (DNR) Denis Pušilin izjavio je da ukrajinske vlasti „sada teroristički napad na Krimski most predstavljaju kao nacionalno dostignuće“.

POGLEDAJTE JOŠ:

„Pokušavaju da prikriju sopstvene neuspehe udarima na civilno stanovništvo i civilnu infrastrukturu“, naveo je na Telegramu vršilac dužnosti šefa DNR.

Dve osobe su poginule, a jedno dete je povređeno u jutrošnjem napadu na Krimski most, za koji je Rusija optužila Ukrajinu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar