Nikola Kokanović, koji je osumnjičen za ubistvo inspektora Nenada Markovića, pokušao je da se opravda na šokantan način tokom saslušanja!

„Tokom kobne noći je bio pijan i drogiran pa je tokom ispitivanja u policiji tvrdio da se ničega ne seća. Policajcima je ispričao da se ne seća ni motiva ni ubistva inspektora Markovića“, rekao je izvor iz istrage, prenosi Srpska info.

Inspektori, međutim, nisu poverovali u njegovu priču.

„Teško da je to istina jer je nakon ubistva pobegao i odbacio oružje. Sve će to biti provereno u narednom periodu“, kaže izvor iz istrage.

Sumnja se da ipak postoji neka pozadina ubistva.

„Za sada postoje informacije da se ne radi o nekoj kafanskoj ili pijanskoj tuči. Ima tu još posla i mnoge stvari treba da se provere. Takođe se utvrđuje i da li je Marković ubijen zbog svog posla“, kaže izvor iz istrage.

Kokanović je osumnjičen da je u nedelju uveče, podsetimo, ubio Markovića sa dva hica ispred noćnog kluba „Džil“ u centru Bijeljine. Marković u nedelju bio dežurni. Radio je drugu smenu i pre zločina je zajedno sa kolegom bio na jednom uviđaju u Bijeljini.

Kokanović, koji je inače sin Zorana Kokanovića, poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, došao je tog dana iz Brčkog u Bijeljinu jer je navodno dovezao suprugu da se porodi.

„Marković je po završetku posla otišao na piće u „Džil“ i tu ga je dovezao kolega. Sedio je za šankom nekih pola sata. U međuvremenu je došao Kokanović sa društvom. Nisu se dugo zadržali. U klubu su bili svega pet minuta i za to vreme Kokanović i Marković nisu imali nikakav sukob, ni verbalni, a ni fizički“, rekao je izvor iz policije.

Kokanović je prvi izašao iz kluba, a u trenutku dok je Marković izlazio zapucao je ka njemu. Pucao mu je u prsa i Marković je zadobio ustrelnu i prostrelnu ranu grudnog koša od kojih je preminuo.

BONUS VIDEO: Ko je i zašto ubio policijskog inspektora u Bijeljini?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar