Foto:Shutterstock

Uznemirujuć snimak brutalnog premlaćivanja Deda Mraza, tačnije mladića odevenog kao Deda Mraza u Hrvatskoj, šokirao je ceo region. Policija je sada otkrila nove detalje incidenta u Slavonskom Brodu.

Povodom toga PU brodsko-posavska i dalje provodi intenzivno kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca, dok se premlaćeni 21-godišnjak od teškoe povrede glave oporavlja kod kuće gde je otpušten sinoć nakon pružene pomoći u brodskoj bolnici, prenosi Jutarnji list.

Iz brodske policije danas su saopštili i neke detalje svog postupanja.

„Juče, 24. decembra oko 15:15 sati primljena je dojava o narušavanju javnog reda i mira (tuča više osoba) na ulici u Slavonskom Brodu, Ul. Šetalište braće Radić. Na mesto događaja su odmah upućeni policijski službenici, koji su potvrdili istinitost dojave, te su zatekli 21-godišnjaka koji je pod uticajem alkohola od 1,82 promila, vređao policijske službenike, zbog čega je uhapšen uz upotrebu sredstava prisile“, kažu iz policije koja je protiv 21-godišnjaka podnela krivičnu prijavu zbog prekršaja. Međutim, tu za njega nije kraj jer se istraga nastavlja zbog učestvovanaj u tuči, a fokus kriminalističkog istraživanja je nad 24-godišnjakom za kojeg se sumnja da je 21-godišnjem Deda Mrazu naneo teške povrede.

POGLEDAJTE JOŠ:

Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja i priveli više osoba u dobi od 20, 23, 20 i 22 godine, nad kojima traje kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela učestvovanja u tuči, kažu iz PU brodsko-posavske.

O svemu se sinoć oglasilo i Ministarstvo obrane koje je najoštrije osudilo svaku vrstu nasilnog ponašanja te su izrazili žaljenje zbog incidenta koji se dogodio u Slavonskom Brodu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare