Deda Mraz Foto:EPA-EFE/VLADIMIR PRYCEK

Grupa pijanih Dede Mrazeva našla se na listi nestašnih, kada su pokušali da provozaju tenk kroz malo praznično selo.

Nekoliko posmatrača je snimilo Deda Mrazeve kako se „prave haos“ nakon što su naizgled previše uživali u ‘božićnom duhu’.

Stanovnici su bili besni kada se ogromni tenk zaglavio i blokirao pristup njihovim čuveno ukrašenim ulicama.

Grupa nestašnih mladića spustila se u jedno selo u Kornvolu. Bili su obučeni kao Deda Mrazevi, a vozili su se u starinskom oklopnom transporteru.

Komične scene prikazuju Deda Mrazeve kako se bore da pomere svoje vojno vozilo i da ga voze kroz uske ulice.

Može se čuti kako neki iz grupe govore i mahnito gestikuliraju kada se tenk zaglavio u selu Angarask u Engleskoj.

Čuje se saobraćajni policajac kako pozdravlja Deda Mrazeve i insistira da ne mogu dalje, prenosi Kornvol Lajv.

„Ne možete da uđete svojim vozilom, tamo su parkirana kola. Nećete proći“, rekao je vozaču tenka pokazujući prema centru sela.

Drugi Deda Mraz je pokušao da se svađa i izgledalo je da je pijan, dok vozač zatim kaže saobraćajcu da im je dozvoljen ulazak u selo.

Ljubitelji Božića koji posećuju selo da bi uživali u njegovim prazničnim dekoracijama prisustvovali su haosu koji su izazvali Deda Mrazevi.

„Pa to je bilo puno događaja“, prokomentarisala je jedna žena na društvenim mrežama.

„Vojnički tenk, da, pravi vojni tenk kojim upravlja nekoliko pijanih Deda Mrazeva koji su pokušavali da dođu do paba u Angarasku, pa su se zaglavili na putu“, naveli su.

Foto:TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

Druga osoba se našalila: „Sve sam to sada video. Tenk kojim je upravljalo nekoliko Deda Mrazeva pokušao je da uđe u Angarask, zaglavio se i blokirao ulaz u selo.“

Mnogi ljudi su objavili video snimke na kojima se vidi kako tenk struže pored automobila parkiranog na ulici.

„Zato nismo mogli da se odvezemo do Angaraska“, rekla je druga osoba, dok je druga odgovorila „bili smo tamo kada je policija stigla i ubrzo su zatvorili put. Kladim se da nikada niste pogodili da je to razlog“.

Tenk pun Deda Mrazeva je primećen i ranije tokom dana i u drugim gradovima duž zapadne obale Kornvola, uključujući Sent Ajvs, Helston i Redrat.

PROČITAJTE JOŠ:

Liza Čard, koja je snimila grupu u Sent Ajvsu, rekla je: „Bila je grupa Deda Mrazeva i svi su bili veoma prijateljski raspoloženi i puni božićne radosti. Dozvolili su ljudima da fotografišu i pustili decu da pogledaju unutra, svima se to dopalo. Bili su divni momci koji su imali mnogo vremena za decu.“

Dok stanovnik Redruta, sa druge strane, nije bio toliko zadovoljan.

„U četvrtak ujutru su izgnječili sav trotoar u Redrutu. Morao sam to da prijavim veću“, naveo je.

Gejl Vilis, koja je bila svedok scene u Angarasku, rekla je da se problem pogoršao zbog automobila parkiranih tamo gde ne bi trebalo u selu.

„Sinoć je ‘tenk’ pokušao da obiđe selo i izazvao je haos na Marš Lejnu, udario u automobile i zaglavio se. Na kraju je policija morala da zatvori put dok se ne pomeri“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Ko bolje ispunjava želje, Deda Mraz ili Vučić

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar