Foto: Shutterstock

Hrabra mama koja je pokušala da savlada psa koji je napao njenog malog sina i njegovog prijatelja u južnom Velsu, rekla je da se plaši da pomisli šta bi se moglo dogoditi da ona nije bila tamo.

Policija je pozvana na imanje u Kaerpfili, ranije ove nedelje nakon što je pas nasrnuo na dvoje dece i ostavio jedno od njih sa povredama koje su zahtevale šavove i medicinsku negu.

Čelsi Kolvil, Rorijeva majka, rekla je da je prijatelj njenog sina Konor, star pet godina, imao „užasne bolove“ nakon incidenta, dok je njen rođeni sin patio od noćnih mora.

Pas koji je učestvovao u napadu je uspavan, prenosi Vels onlajn.

Uznemirujući incident dogodio se samo nekoliko dana nakon što je petomesečna beba hitno prebačena u bolnicu nakon što ju je napao pas u gradu Kerfili.

Čelsi Kolvil je rekla: „To je bilo najstrašnije iskustvo kroz koje sam ikada prošla. Konor i Rori su dobro, Konor ima užasne bolove u nogi, a Rori ima noćne strahove i noćno znojenje. Ne mogu da zamislim šta bi se desilo da ja nisam bila tu i da su dečaci bili sami – sigurno bi im bilo mnogo gore“.

Komentari gospođe Kolvil dolaze nakon što je na društvenim mrežama objasnila da kada se pas „zakačio” za kuk prijatelja njenog sina, aktivirao se njen „majčinski instinkt”.

PROČITAJTE JOŠ:

„Ne mogu da verujem da je mog sina i njegovog najboljeg prijatelja upravo napao pitbul“, napisala je gospođa Kolvil u ponedeljak, 1. maja uveče.

„Napadao ih je kao da su komad mesa. Bacio se na njih i držao ih dole, a zatim se priljubio uz prijatelja mog sina i nije ga pustio. Pokušala sam da odvojim, a on jednostavno nije puštao, pa sam morao da odvučem njih u kuću i sa psom koji je još uvek bio pričvršćen za Konora i zaključam vrata“, rekla je.

Nastavila je: „Moje dete je previše uplašeno da napusti moju stranu i traumatizovano je, a Konor je morao da ima tri šava… njih par je potpuno potresen!

Konorova mama, Kajli Džons je rekla da njeno dete trpi bolove bolove nakon incidenta i da se plaši da priđe drugim psima.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare