Tornado
Ilustracija: Shutterstock

Stanovnici Karteradosa na Santoriniju nisu mogli da veruju svojim očima, kada su videli kako snažan vetar podiže i prevće kuću.

Kako se vidi na snimku koji je objavljen na Tiktoku, na tom području se u četvrtak formirao svojevrsni tornado koji je kuću podigao u vazduh.

@kaloudis_theodoros Δυνατός αέρας σήμερα 28 Σεπτεμβρίου 2023 σήκωσε στον αέρα λυόμενο σπίτι στον Καρτεραδο Σαντορινης ευτυχως χωρις θυματα.#foryou #fu #ekloges2023 #santorinigreece #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – Καλούδης Θεόδωρος

Kako su za Prototemu rekli svedoci  koji su snimili neverovatan prizor, kuća je bila prazna i srećom nije bilo žrtava u ovom incidentu.

Pročitajte još:

Podsetimo, Grčka se danima nalazi na udaru oluje „Elias“ koja je prosula na Grčku u sredu onoliko kiše koliko inače u toj zemlji padne u nekoliko meseci te prouzrokovala poplave koje su dovele do zakrčenja puteva i zatvaranja škola.

Grčki premijer Kirijakos Micotakis naredio je hitnim službama i vojsci da pomognu u uspostavljanju odbrane od poplava u regiji Tesaliji na severu zemlje i drugim najteže pogođenim regijama. Grčki vatrogasci su rekli da su tokom utorka i srede evakuisali više od 3.000 osoba.

BONUS VIDEO  U Srbiji zbog nevremena na snazi crveni meteo alarm

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar