Foto: Printscreen Instagram/ khloetheaccountant

Nastavnica osmog razreda osnovne škole u Arizoni i njen suprug, koji je učitelj u četvrtom razredu, ostali su bez posla nakon što su učenici otkrili njihove snimke na stranicama Only Fansa i razdelili ih među sobom.

Samanta Pir pod nadimkom Kloe Karter objavljivala je snimke koje su delom snimane i u učionici u kojoj je predavala, a nakon što su oboje dobili otkaz snimila je video na kojem je objasnila da su na drugi ‘posao‘ bili primorani jer su imali male plate.

‘Moja deca su mi najvažnija i spremna sam zbog njih raditi dodano bezbroj sati‘, kazala je pa objasnila da je počela da kreira sadržaj za Only Fans početkom leta kako bi pokrila sve izdatke, prenosi Jutarnji.hr.

Foto: Printscreen Instagram/ khloetheaccountant

„Došli smo do tačke gde naša porodica nije mogla preživeti od dve učiteljske plate. Izabrala sam anonimno ime kao i blokirala čitavu Arizonu pa moji snimci nisu bile dostupne nikome u državi“, kazala je Samanta koja je priznala kako je sadržaj snimaka u učionici, no kako je to radila nakon nastave i vikendom dok nije bilo prisutnih učenika.

Nije jasno kako su se učenici dočepali sadržaja, no neki roditelji objasnili su kako je nastavnica delila poveznice na svoju seks-stranicu na svojim profilima na društvenim mrežama, kao i da je na OnlyFansu upotrebila svoju fotografiju iz školskog godišnjaka i uz nju napisala: „Ko želi biti sledeći ljubimac svoje učiteljice?“

Nakon što je dobila otkaz, učiteljica je blokirana i na platformi Only Fans – navodno jer je snimala na javnom mestu – pa je osim bez svog stalnog posla, ostala i bez dodatnog.

BONUS VIDEO: Pucnjava u gej klubu u Kolorado Springsu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar