Meksiko
Foto: EPA-EFE/JUAN CEDILLO

Ukupno 18 osoba, uključujući i četvoricu napadača, ubijeno je tokom divljačkog pohoda pripadnika narko-kartela u Rejnosi, javljaju meksički mediji. Dve žene spasene pošto ih je policija pronašla u gepeku automobila.

Pripadnici narko-kartela su na tri lokacije u meksičko gradu Rejnosa ubili 14 i ranili tri osobe, pre nego što su se sukobili sa policijom, javlja meksički Notisias.

Pokolj je počeo u privatnoj kući u kojoj su mafijaši, naoružani automatskim puškama, ubili sedam osoba koje su se tu zatekle, a zatim u lokalnoj prodavnici ubili vlasnika i mušteriju koja se tu zatekla, prenosi RTS.

Ubrzo nakog toga, napadači su ranili tri osobe, koje su odbile da uđu u njihov kamionet.

Posle serije napada, pripadnici narko-kartela su se sukobili sa policijom, koja je ubila četiri pripadnika ove grupe uključujući i ženu. U kamionetu su pronađeni oružje i municija.

U pohodu kroz taj grad, ubili su i dvoje prolaznika, vozača automobila koji je slučajno prolazio i na kraju dvojicu radnika koji su asfaltirali kolovoz.

U policijskoj akciji koja je usledila, u vozilu koje je pripadalo napadačima, pronađene su dve žene, koje su otete tokom divljanja mafijaša kroz Rejnosu.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram