Foto: Shutterstock/Natalya Volchenkova

Iz Uprave policije saopšteno da je kod jednog maloletnika iz Sarajeva konstatovana teška telesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, zbog čega je nakon ukazane pomoću u barskoj Opštoj bolnici transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju.

Čeitiri maloletnika iz Bara krivično će odgovarati za napad na dvojicu maloletnika iz Sarajeva. Kako je saopšteno iz Uprave policije, dvojici mladića je ukazana lekarka pomoć.

Zbog ozbiljnosti povreda jedan od dečaka iz Sarajeva je nakon ukazane pomoći u barskoj Opštoj bolnici, transportovan u Klinički centar Crne Gore.

Dvojica sportista Atletskog kluba Sarajevo koji su u Crnu Goru došli na pripreme napadnuta su u barskom naselju Šušanj.

„Sinoć oko 20.50 časova barska policija je obaveštena da je u naselju Šušanj došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom više lica. Na lice mesta upućeni su pripadnici Odeljenja bezbednosti Bar koji su došli do saznanja da su u događaju učestovali maloletni državljani Bosne i Hercegovine stari 17 i 14 godina, a koji su prijavili da su u naselju Šušanj, ispred jednog maloprodajnog objekta fizički napadnuti od strane nekoliko njima nepoznatih lica“, navodi se u saopštenju.

Maloletnici su upućeni u Hitnu medicinsku pomoć Bar radi ukazivanja lekarske pomoći.

„Nakon čega su od strane tamo zaposlenih odvedeni u Opštu Bolnicu u Baru, gde je jednom od oštećenih maloletnika konstatovana teška telesna povreda u vidu preloma nosa i vilične kosti, te je transportovan u Klinički centar Crne Gore na dalju hospitalizaciju“.

Iz Uprave policije je saopšteno da su četiri maloletnika iz Bara saslušana.

„Sa događajem je upoznat tužilac za maloletnike u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru po čijem nalogu će protiv dva maloljetnika stara 15 i dva maloljetnika stara 17 godina, svi iz Bara, biti podneta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda“, navodi se u saopštenju.

***

BONUS VIDEO: Kafanska tuča u Mokrinu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar