Beki Šarp Foto: Facebook/Becky Sharp

Majka koju je udario automobil nekoliko trenutaka nakon što je gurnula kolica svoje 11-mesečne ćerke na sigurno, odbrojavala je dane do puta u Diznilend, kaže prijatelj.

Beki Šarp je upravo ostavila svoje dve ćerke, stare pet i sedam godina, na prazničnoj igraonici i šetala se sa svojim najmlađim detetom u kolicima kada ju je udarila Tojota koju je navodno vozio Dejl Klark u Bornmutu u Dorsetu.

Mama je odgurnula kolica svoje bebe, a dete je nekim čudom ostalo nepovređeno kada je odletelo u vazduh od udarca.

Međutim, Beki, u svojim 30-im godinama, pretrpela je ozbiljne povrede uključujući otok na mozgu, višestruke lomove na levoj strani karlice i povrede nogu.

Ona je avionom prebačena u bolnicu Sautempton i trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi, nakon što je stavljena u indukovanu komu.

Beki Rikson, koja je vlasnik preduzeća za čišćenje u Bornmutu, rekla je da je Šarp jedan od njenih klijenata, otkrila je da je žena „odbrojavala dane kada će vodila svoje devojčice u Diznilend“ pre incidenta.

Napisala je: „Beki je jedan od mojih klijenata. Ova vest me je apsolutno šokirala. Znam da ste svi neverovatna gomila ljudi, pa vas molim da pomognete ako možete. Ona je mama 3 mlade devojčice i odbrojavala je dane da odvede svoje devojčice u Diznilend.“

PROČITAJTE JOŠ:

Klark je optužen za nanošenje teških povreda opasnom vožnjom, neustavljanje nakon saobraćajnog sudara i upravljanje motornim vozilom kada je nivo alkohola iznad zakonske granice.

On se nije izjasnio o krivici kada se juče pojavio na kratkom saslušanju u sudu za prekršaje u Pulu.

Policija sada apeluje na džogera, za koga veruju da je bio svedok sudara, da im pomogne.

Tužilaštvo, Siobhan Oksli je rekla: „Ovo je saobraćajni sudar koji je naneo povrede Beki Šarp u 9 sati ujutro 11. aprila. To je bilo tokom uskršnjih praznika i dogodilo se dok je prelazila put od Redhil Avenije do obližnjeg parka. Šarp je vodila svoju 11-mesečnu devojčicu u kolicima u park, a optuženi je vozio Tojotu RAV4 registrovanu na njega. Šarp je prelazila pešački prelaz prema igralištu kada je došlo do sudara. To je dovelo do toga da je bačena u vazduh, sletela je i zadobila niz povreda. Kolica su takođe bačena u vazduh, na sreću beba nije povređena“.

Zahtev za kauciju je odbijen, a Klarku iz Nju Miltona u Hempširu je određen pritvor. On će se pred sudom pojaviti 11. maja.

BONUS VIDEO: Pomahnitali muškarac ubio pet kolega i sve prenosio uživo na Instagramu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar