Foto: Tanjug/ AP Photo/Mark Thiessen

Žena sa Aljaske se oporavlja nakon što ju je los udario u glavu dok je šetala svog psa, a sve je snimljeno na video snimku.

Trejsi Hansen je šetala svog psa Ganera na njihovoj dnevnoj ruti kojom idu tri puta dnevno u Enkoridžu 16. februara kada je oborena na zemlju, rekao je Hansen za KTUU.

„Mislila sam da neko nije obratio pažnju i da me je udario biciklom ili tako nečim. Stavila sam ruke na glavu i povikala sam da krvarim“, rekla je Hansen.

Međutim, kada je podigla pogled, videla je losa kojeg je videla ranije u šetnji. Životinja je bila ispred nje.

„Znajući da je los bio negde iza mene, a sada je ovaj los ispred mene, a ja sam pomislila ‘Da li je to bio los?'“, rekla je ona.

Prolaznici joj pritekli u pomoć

Baš kada se los približavao Hansenu i Ganeru, Kejt Timons je bila u obližnjem automobilu i izvadila telefon kada je njen muž, koji je vozio auto, primetio da los prati nekoga, rekla je za Storiful.

Timons je počeo da snima incident, a na video snimku kaže da los „juri ovu osobu“ i viče „pazite“ dok los počinje da trči ka Hansen i vidi se kako je šutira u glavu.

Nakon što je los šutnuo Hansen, Timons kaže losu da ode i pita Hansen da li je dobro dok se auto zaustavlja, prenosi USA tudej.

„Moj muž je uspeo da joj pomogne da je prevučemo preko snežnog nasipa, tako da smo mogli da je ubacimo u kamion sa njenim psom i nekako je sklonimo s puta“, rekla je Timons za KTUU. „To se dogodilo tako brzo da je izgledalo kao da je treba izvući iz te situacije“.

Napad losa neće zaustaviti svakodnevne šetnje

Hansen je rekla da su se njen i Timonsin put ukrstili u pravom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kejt i ja smo razgovarale o tome da ju je Gospod stavio na pravo mesto, u pravo vreme da bi mogla da pomogne“, rekao je Hansen.

Hansen je rekla da Ganer nije povređen u napadu, ali da se još uvek oporavlja od glavobolje i modrica po telu.

Ipak, dodala je da napad neće sprečiti nju i njenog psa u svakodnevnim šetnjama.

BONUS VIDEO: Ajkula se poigrava sa jatom riba

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar