Foto:Screeenshot/Instagram/TikTok/muhamedmujoomanovic

Mustafa Mujo Osmanović, najbolji prijatelj Mirnese S. koja je osumnjičena za krađu milion evra u Nemačkoj i nalazi se na Interpolovoj poternici ponovo je zaintrigirao javnost snimkom na kojem mu najpoznatija pljačkašica peva pesmu Lepe Brene.

Naime, Osmanović je na TikToku objavio snimak na kom vidno raspoložena Mirnesa peva pesmu „Biće belaja“, koju izvodi Lepa Brena.

„Piše Mujo iz Nemačke da ga jure strašne mačke, ali ne zna kuku njemu u kakvu je up’o šemu.Za to vreme u vajatu komšija mu vija Fatu“, čuje se na snimku.

@muhamedmujoomanovic ♬ Originalton - Muhamed-Mujo Omanovi

Iako nije poznato kada je tačno nastao snimak, prašinu je podiglo to što ga je Osmanović postavio na svoj profil pre četiri dana. Takođe, ovo nije prvi put da od kada je raspisana poternica za Mirnesom njen prijatelj objavljuje fotografije i snimke sa njom, a u nekoliko navrata je na ovoj društvenoj mreži govorio i o njihovom druženju.

Foto: Privatna arhiva

Podsetimo, Mirnesa, poznata i kao Miki, 14. oktobra je iz nemačke firme za transport u kojoj je radila ukrala milion evra. Policija je tada saopštila da traga za plavušom čije je telo prekriveno tetovažama, a nudi se i nagrada od 37.000 evra za informacije o njoj.

Foto: Instagram

Veruje se da je Mirnesa imala pomoć u pljački, a nemački mediji navode da je možda novac ukrala za svog partnera.

Pročitajte još:

Nemačka policija veruje da je nakon krađe pobegla na Balkan, zbog čega je zatražena pomoć policije Bosne i Hercegovine koja se uključila u potragu.

Međutim, ona do sada nije legalno ušla u BiH, ali se proverava da li je uspela da ilegalno pređe granicu.

Nemački interpol traži da se Mirnesa, koja je državljanka nemacke, ukoliko bude locirana odmah uhapsi i započne proces izručenja pravosuđu ove zemlje.

BONUS VIDEO Konobarica Miki šalje pozdrave Muji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar