Foto: BalkansCat/Shutterstock, sanjaradivojevic/Shutterstock

Načelnik Policijske uprave Pag Željko Bljajić dao je izjavu za novinare povodom pucnjave jutros na plaži Katarelac, u kojoj je ubijen muškarac iz Crne Gore, a osumnjičen je državljanin Srbije.

„Jutros je policija primila dojavu da je muška osoba ranjena vatrenum oružjem. Osumnjičeni je uhapšen, a ranjeni na putu do bolnice preminuo. Ne mogu da komentarišem da li je reč o naručenom ubistvu, ali ni o oružju koje je korišćeno“, rekao je on.

Kako je istakao Bljajić, hrvatska policija je trenutno u kontaktu sa kolegama iz Srbije i Crne Gore, i zajedno rade na rasvetljavanju ovog zločina, prenosi Zadarski.hr.

POGLEDAJTE JOŠ:

Podsetimo, pucnjava se dogodila ispred jednog noćnog kluba, a svedoci kažu da su videli kako Srbin puca državljaninu Crne Gore u glavu.

Kako nezvanično prenose hrvatski mediji, policija istražuje i opciju da se radi o sukobu iz mafijaških krugova i naručenom ubistvu.

Osumnjičeni državljanin Srbije je nakon pucnjave bacio sve svoje stvari i pobegao, ali ga je policija za deset minuta uhapsila.

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar